Davetiye seçiminiz davetlilere düğün hakkında ipuçları veriyor bu nedenden dolayı seçimlerinizde ince eleyip sık dokumalı ve bizi en iyi yansıtan 2012 düğün davetiye modelleri  arasında en iyisinden seçmeliyiz.

Davetiye seçimi yapmadan önce davetli listesini 3 ay önceden hazırlamaya özen gösterin. Düğünden 2 ay önce davetiye modelini ve adedini belirleyin. Nikah ve düğün davetini farklı yerlerde yapacaksanız ve bazı kişileri sadece nikaha davet edecekseniz bunların miktarlarını belirleyin.

Davetiyeye bir telefon numarası da ekleyerek, davet ettiğiniz kişilerin katılıp katılmayacaklarını size bildirebilmelerini sağlayın. Davet etmeyi unutabileceğiniz ve son anda aklınıza gelebilecek kişiler için davetiyeleri %10 civarında daha fazla bastırmalısınız. Tüm bu püf noktaların en önemlisi davetiyenin sizi, düğününüzü hatta evlilik tarzınızı iyi yansıtan bir davetiye seçmelisiniz.

Davetiyeler düğün sonrası yakınlarda belki de senelerce saklanacak bir hatıra olarak kalacağı için bu kalıcılığa yönelik davetiye tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Bu kapsamda yeni 2012 düğün davetiye modelleri üretilmeye başlandı. Örneğin buzdolabı magneti şeklinde davetiyeler tercih edebilirsiniz.

http://www.bizkadinlar.com/moda/2012-dugun-davetiye-modelleri-h875.html

































Editör: TE Bilişim