Dağcılık Federasyonu Başkanlığına yeniden Alaattin Karaca seçildi.

 Başkent Öğretmenevi'nde yapılan ve iki adayın yer aldığı federasyonun 3. Olağan Genel Kurulu'na, 198 delegeden 177'si katıldı. Delegelerden 92'sinin oyunu alan Alaattin Karaca, federasyon başkanlığı görevine yeniden getirildi. Diğer aday Mustafa Özpoyraz ise 82 oy aldı. Seçimde 3 oy da geçersiz sayıldı.

Federasyonun yeni yönetim, disiplin ve denetleme kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Kenan Esen, Enver Çağlar, Mustafa Yalınkılıç, Ahmet Hamdi Esen, Mustafa Özyurt, Faik Can Özen, Yusuf Biltekin, Durmuş Uçkun, Erman Ağmaz, Yılmaz Ünal, Hasan Ayasun, İbrahim Meydan, Ergun Kuyumcu ve Murat Şen

Denetim Kurulu: Ali Paşa Hatipoğlu ve Cemil Alp

Disiplin Kurulu: Akın Balcı, Seydi Ağaoğlu, Teyfik Buğdaycı, Serkan Halıcı ve Kemal Filiz

DAĞCILIK FEDERASYONU YÖNETİMİNDE HEMŞERİMİZ YUSUF BİLTEKİN VAR

Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 04 Kasım 2012 tarihinde yapılan 3.Olağan Genel Kurulunda Federasyon Başkanlığına yeniden Alaattin Karaca seçilmiştir. Uzun yıllar Türk Dağcılığına hizmet vermiş olan ilimiz dağcılarından Yusuf Biltekin de Federasyonun en etkin kurulu olan Yönetim Kurulunda yer almıştır.

 

 Biltekin,önceki dönem Federasyon Teknik Kurulunda görev almış ve eğitmen olarak Türk Dağcılığına yıllardır hizmet etmiştir. Niğde Doğa Sporları Kulübü (NİDOS), Niğde Veteranlar Kulübü kurucu üyeliği yapmıştır. Niğde Dağcılık İl Temsilciliği ve NİDOS Yönetim Kurulu görevlerine devam etmektedir.

 

Yurdumuzda ki dağların hemen hemen tamamına ve bölgemizde ki bir çok  zirveye defalarca tırmanmış, yurt dışında da Türk Dağcılığını başarıyla temsil etmiştir.

 

Doğa Fotografçılığı ve dağ rehberliği çalışmaları devam etmektedir.Yurdumuzun sayılı Dağ mihmandarlarındandır . Halen aktif olarak dağcılığa devam etmektedir.

 AKUT NİĞDE EKİP LİDERİ NEDİM URCAN İSE DİĞER ADAYI DESTEKLEMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta bir basın açıklaması yapan AKUT Niğde Ekip Lideri Nedim Urcan   Dağcılık Federasyonu Başkanlığı seçimlerinde adaylardan Mustafa Özpoyraz'ı destekleyeceğini belirtmişti. 


Fotoğraf : Yusuf Biltekin


Fotoğraf: Alaattin Karaca

 

Editör: TE Bilişim