2016 – 2017 Sezonu okul sporları Futsal Yıldız Kız ve Erkek müsabakaları sonuçlandı. Yıldız kızlarda müsabakalara 3 okul takımı katılımda bulundu ve 3 müsabaka tertiplendi.

75.Yıl Spor Salonunda yapılan, 3 gün süren  müsabakalarda 3 Antrenör ve 30 sporcu görev aldı. Müsabakalar sonucunda 3 kupa ve 30 madalya takımlara takdim edilmiştir. Yapılan müsabakalar neticesinde Çamardı Mehmet Akif Ersoy Y.B.O 1.liği, Gümüşler Ortaokulu 2.liği, Kızılca Ortaokulu ise 3.lüğü aldı.
Yıldız Erkeklerde ise 13 Okul Takımı katılımda bulunarak mücadele etmiştir. 10 – 17 Ocak tarihleri arasında 6 gün süren müsabakalarda toplamda 22 maç düzenlenmiş olup, yarışmalara 130 sporcu ve 13 Antrenör görev almıştır. Yarışmalar sonucunda 4 kupa ve 40 madalya, katılan ve dereceye giren okul takımlarına takdim edilmiştir. Yarışmalar sonucunda Gazi Ortaokulu 1.liği, Değirmenli Ortaokulu 2.liği, Niğde İmam hatip Ortaokulu 3.lüğü ve Mevlana Ortaokulu 4.lüğü Paylaşmıştır.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 
 
Editör: TE Bilişim