Niğde Belediyespor kulübü Başkanı Yakup YerliKaya, Belediyespor’un önümüzdeki sezon mücadele edeceği grubu değerlendirdi. 

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta yer alan Niğde Belediyespor’un Başkan Yakup Yerlikaya, kendilerine göre bir nebzede olsa zor bir guruba düştüklerini belirterek şunları söyledi: “İkinci lig beyaz ve kırmızı grup takımları belli oldu. Kendimize göre bir nebze zor bir gruba düştük. Ama Niğde Belediye spor zorlukların takımı olduğu düşünüyorum. Grubumuz da PTT 1. Lig ten ikinci lige düşen 3 tane takım var. Bunun yanında 1. Lige çıkmak için play off final oynayan Gümüşhane spor var zorlu takımlar olarak gösterilen. Geçen sene. lig de lider olarak şampiyon olmuş iki tane takım var ve bunun yanında yıllardır üst liglerde mücadele eden köklü takımlar var. Biz de inşallah yaptığımız transferlerle birlik beraberlik içerisinde futbolcularımızın özverili mücadelesiyle bu takımlarla mücadele edeceğiz. Heyecanlı bir lig olacağını düşünüyorum. Niğde’mizin gücünü herkese ispat ederek bu liginde üstesinden geleceğiz.’ dedi.

Başkan Yerlikaya, ikinci ligin farklı bir lig olduğunu 3. Lige göre kaliteli transferler gerektirdiğini belirterek şunları söyledi: “ Şehrin takıma sahip çıkması gerekiyor. Her sene olduğu gibi bu senede en kötü hedefimiz play off oynamak. Yani kimse zannetmesin ki Niğde belediye spor düşmemeye oynayacak. Bizim hedefimiz Niğde Belediye spor olarak ,Niğde şehri olarak daima yukarlarda olmak zorunda. bunun içinde elimizden gelen mücadeleyi Niğde Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan’ın katkılarıyla i en iyi şekilde yerine getireceğimize inanıyoruz. Maçlar gibi 3 Eylül’de başlayacak. İnşallah bu heyecanı hep birlikte yaşayıp göreceğiz.’ şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim