Aroma Bayan Voleybol 3. Ligdeki temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor bu hafta Elazığ DSİ  Bayan Voleybol Takımı ile karşılaştı.

 

Niğde Üniversitesi BESYO Kapalı  Spor Salonunda oynanan karşılaşma da  Bor Ömürpen Şekerspor ,  Elazığ DSİ Spor bayan  voleybol takımına 3 – 1 mağlup oldu.

 

İlk seti 25 -23 kazanan temsilcimiz , diğer setleri kaybetti. ikinci seti 22-25,  3. seti 17 – 25 ve 4. seti ise 16 – 25 gibi sonuçlarla mağlup alan temsilcimiz, bu karşılaşmadan da puan alamadı ve karşılaşmadan  3 – 1 mağlup ayrıldı.

 

Elazığ ekibinin daha organize ve teknik oyununa karşı temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor zaman zaman maça hakim olamadı, hatalar yaptı. Keyifli çekişmeli bir karşılaşma oldu.

Protokol yine tam kadro karşılaşmayı izledi. Niğde Valisi Alim Barut, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu eşi ve çocukları ile karşılaşmayı izledi.  Bor Kaymakamı Muammer Balcı ve eşi, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Niğde Üniversitesi Rektörü Adnan Görür ve bazı oda ve parti temsilcileri maçı izledi.

  

Haberin Selim GÖKEL’den  Yorumu

 

Bor Ömürpen Şeker spor  son zamanda kötü sonuçlar almasına rağmen, ilçemizde spor seyiri, sosyal faaliyet olarak güzel işler yapıyor. Yediden yetmişe her yaştan kadın ve erkek izleyiciler maç izlemeye geliyor. Elbette yenmek güzel bir olay ama oraya gelen seyircilerin amacı zevkli bir karşılaşma izlemek. Nitekim Bor Ömürpen Şeker spor bunu başardı. Maçtan sonra seyirci serzenişleri, ya da başka şeyleri bahane etmemek gerekiyor.

Oyuncu, seyirci ve yönetim birlikte olup güzelce maçları takip edelim, işin keyfini çıkaralım. Yenilmiş, yenmiş çok da önemli değil, başarı bugün den yarına olacak bir şey değil zaman ve sabır gerektirir. Önce kurumsallaşmak, marka olmak, seyirci ve oyuncu uyumunu sağlamak gerekiyor.

 

İlk başarı Bor İlçemizde sosyal bir olgu yerleşti, voleybol seyircisi oluştu, diğer başarılar zaman ister. Sabırlı olalım, saygılı olalım, fevri hareket etmeyelim.

Yapmak çok zor, yıkmak çok kolay…

 

 

 

Editör: TE Bilişim