Niğde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl 27 branşta organize edilen İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) düzenlenen törenle açıldı. Törene Yaz Spor Okulu öğrencileri adeta akın etti.



Resmi açılış törenine İl Spor Merkezlerinde eğitim alacak yüzlerce öğrenci katıldı. 5 Şubat Spor Salonu’na adeta bayram yerine çeviren öğrenciler enerjileri ve sporcu duruşlarıyla göz doldurdu. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN’ ın açılış konuşması ile devam etti. Taekwondo ve okçuluk branşında ki sportif gösteriler büyük ilgi gördü. İlimizde gurup müsabakaları düzenleyen İl Temsilcilerimize ve Türkiye derecesine girmiş sporcularımıza gerçekleştirilen ödül töreninin ardından program sonlandırıldı.

İl Spor Merkezleri (Yaz Spor Okulları) Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne ait spor tesislerinde haftanın her günü gerçekleştiriliyor. Yaz Spor Kursları; Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Masa Tenisi, Kick Boks, Taekwondo, Voleybol, Jimnastik, Eskrim, Futbol, Hentbol, Tenis, Muay Thai, Okçuluk, Judo, Karate, Kayak, Güreş, Yüzme, Boks, Bocce, Ney, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Halk Oyunları olmak üzere 27 branştan oluşuyor. Yaz Spor Okulları’nda eğitim, sezon boyunca devam edecek. 5-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimiz ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Editör: TE Bilişim