Milli Bisikletçi Yasemin Can Niğde’ye  bir madalya daha…

 

15-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Bisiklet Federasyonunun düzenlemiş olduğu Sakarya/Arifiye Yol Bisikleti Müsabakasına ilimiz adına katılmış olan Milli sporcumuz Yasemin Can Türkiye genel klasmanda 3. olmuştur.

 

Sporcumuzun bir yılı aşkın süredir Antalya da Milli takım Olimpiyat hazırlık kampında olduğunu belirten bisiklet antrenörü Özcan Kodaz sporcumuzun çok iyi yokuşcu olduğunu ve 40 km olan yarışma parkurunda  liderliği yokuşlarda kimseye bırakmayarak ön sıralarda çıktığını belirtti.

 

Eylül ayında İspanyada düzenlenecek olan Yol Bisikleti Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan sporcuların seçilmesinde sporcumuzun katılmış olduğu yarışmanın sonucunun çok önemli olduğunu dile getiren Kodaz sporcumuzun genel klasmanda 3.cü olduğunu ve Dünya Şampiyonası öncesi İzmirde bir tane daha ulusal yarışma olacağını belirterek sporcumuzun katılacağı son yarışmasında genel klasmanda 3cülükten 1. sıraya gelerek Dünya şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek sporcular arasında ilk sırada yer almasını temenni ettiğini belirtti. Bisiklet antrenörü Özcan Kodaz; Bu başarımızda Bizden desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Harun TURHAN’a ve Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ediyorum dedi.


Editör: TE Bilişim