Milli Bisikletçi Yasemin Can Türkiye Şampiyonu Oldu

 

Çanakkale’de12-14 Mayıs 2014  tarihleri arasında düzenlenmiş olan  liseler arası Bisiklet Türkiye Şampiyonasına Genç Bayanlar kategorisinde bisikletçi Yasemin Can Türkiye şampiyonu oldu.

 

 

Türkiye şampiyonasın da  sporcu 1.etapta 8 km. lik zamana karşı yapılan yarışmada 00:13:59 sn. lik zamanı ile 1. Oldu.  Sporcu 2.etapta 15 km. lik kriteryum yarışında 00:32:07 zamanı ile yine 1. oldu.

 

Yasemin Can  katılmış olduğu 2 etap lık yarışmanın 2 gününde de 1. olarak şampiyonayı tamamlayarak Genç Bayanlar Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

 

Niğdeli sporcu Yasemin Can, Antalya’da  Olimpiyat hazırlık kampında bulunduğunu belirten Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz sporcumuzun Niğde’mize yakışır şekilde mücadele ederek şampiyonluk aldığını ve Haziran ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında da hedefimizin 1.lik olduğunu belirtti.

 

Antrenör Özcan Kodaz sporcumuzun başarısında büyük maddi manevi desteği olan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan olmak üzere, Şube Müdürleri ve Yasemin Can’ın ailesine teşekkür etti.

        

Editör: TE Bilişim