Bisikletçimiz Yasemin Can Olimpiyat hazırlık kampında

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Branşı sporcularımızdan Yasemin Can 24 Kasım 2013 tarihinde Antalya’da açılışı yapılan Olimpiyat Hazırlık merkezi milli takım kampına davet edilmiştir.

 

2016 Yılında Yaz Olimpiyatları Brezilya’da, 2018 de Kış Olimpiyatları Güney Kore’de ve 2020 Yılında Japonya’ da düzenlenmesi planlanan olimpiyat oyunlarına Bisiklet Federasyonu tarafından yetiştirilip hazırlanacak olan sporcumuz 2020 yılına kadar Milli Takım hazırlık kampında kalacaklar. Sporcumuzun 2013 sezonu içerisinde ulusal ve uluslar arası yarışmalarda göstermiş olduğu performansı milli takım kampına davet edilmesinde büyük  etken olduğunu belirten Bisiklet Antrenörü  Özcan Kodaz sporcumuzun hazırlık Kampında kaldığı süre içerisinde ulusal boyutlarda düzenlenen yarışmalara yine ilimiz adına yarışabileceklerinin altını çizdi. Yasemin Can’ ın İlimizden Bisiklet Milli takımına davet edilen ilk sporcumuz olduğunu belirten Kodaz Yaseminin Olimpiyatlarda Ülkemize büyük başarılar getireceğini ve Olimpiyatların yapıldığı Ülkelerde İstiklal Marşımızı tüm Dünya’ya dinletmek en büyük arzumuz dedi.

 

Yasemin Can ise Milli takım kampında bulunmasında en büyük emeği geçen Antrenörü Özcan Kodaz ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’a teşekkür ederek İlimize ve Ülkemize madalya kazandırma sözü verdi.


Editör: TE Bilişim