NİĞDE BELEDİYE SPOR - CEYHAN SPOR MAÇINI  DAKİKA DAKİKA SİTEMİZDEN CANLI OLARAK ANLATACAĞIZ. 

SONUÇLARI EN ÇABUK ŞEKİLDE BORHABER.NET SİTEMİZDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. 


******

VURDUĞUNUZ GOL OLSUN…

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play Off final maçını Ceyhan Spor ile yarın oynayacak olan Niğde Belediyespor futbol takımı kafilesi tam kadro önceki gün Mersin’e ulaşarak otele yerleşti.

Mersin’e ulaşan Niğde Belediyespor kafilesinde Teknik Direktör Eser Kardeşler’in yanı sıra Antrenör Gökhan Yılmaz, masör Bahadırhan Bıyıklı ve futbolcular bulunuyorlar.

Teknik Direktör Eser Kardeşler’in başkanlığında Mersin’e ulaşan Niğde Belediyespor futbol takımı kafilesi, Mersin Üniversitesinin Mezitli’deki tesislerinde dün yaptığı teknik ve taktik içerikli antrenman çalışmalarını bugün de devam ettirecek.

Ceyhan Spor ile oynayacak olan Niğde Belediyespor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığını söyleyen Teknik Direktör Eser Kardeşler, 3. Lige yükselme mücadelesindeki son 90 dakikasında futbolcularının görev ve sorumluluklarını başarıyla gerçekleştireceklerine inandığını yineledi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, Niğde Belediyespor’un maça çok iyi konsantre olduğunu söyledi.

Kadroda sakat ve cezalı futbolcu olmayışını büyük bir avantaj olarak nitelendiren Kardeşler, 18 kişiden oluşan kadroda yer alan futbolculardan ideal kadro ile mücadele edeceklerini belirtti.

Niğde Belediyespor’un tüm hatlarıyla Ceyhan Spor karşısında başarılı bir mücadele sergilemek azim ve kararlılığında olacağına vurgu yapan Teknik Direktör Eser Kardeşler; “Takımımız yetenekli ve genç kadrodan oluşuyor. Futbolcularımız görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirecekler” dedi.

Niğde Belediyespor’lu taraftarların Mersin’de oynayacakları karşılaşmada takımlarını tezahüratlarıyla desteklemeleri çağrısında bulunan Teknik Direktör Eser Kardeşler; “2013-2014 Futbol sezonunda BAL Ligi 5. Grubunda gösterdiğimiz başarıları Play Off 3. Türkiye Ligine yükselme final maçını kazanarak taçlandırmak en büyük hedefimiz” diye konuştu.

Ceyhan Spor karşısında mücadele edecek Niğde Belediyespor’un kadrosunda yer alacak Mustafa Taşkın, kaptanlık pazubantını takacak. Kalede Cihan Şentürk yer alacak.

Niğde Belediyespor’un maça; “Cihan, Seyyit Volkan, Fatih, Aytaç, Ömer, Cafer, Erdi, Haşim, Toma, Mustafa Taşkın, Resul Ekrem” onbiri ile çıkması bekleniyor.

Play Off 3. Türkiye Ligine yükselme final maçında Ceyhan Spor ile yarın karşılaşacak olan Niğde Belediyespor’un kadrosunda yer alan futbolcular şunlar:

“Cihan Şentürk, Seyyit Volkan Aygar, Fatih Durak,  Aytaç Solunoğlu, Ömer Kabaca, Cafer Elek, Erdi Balcı, Haşim Ateş, Toma Tabatadze, Mustafa Taşkın, Resul Ekrem Turhan Mevlüt Ünver, Reha Yaylı, Murat Demirezen, Hakan Albayrak, Onur Ergül, Bulut Akbaş, Oktay Arıkan.”

 

HAYDİ NİĞDE; MERSİN’E…

 

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı yarın Niğde Belediyespor-Ceyhan Spor karşılaşması ile tarihi günlerinden birisini daha yaşayacak.

17 Bin 500 kişilik seyirci kapasitesinin 8 Bin 500’ünü Niğde Belediyespor taraftarları dolduracak. Mersinliler de maçı izlemek için Tevfik Sırrı Gür Stadına gelerek Niğde Belediyespor’a tezahüratlarıyla destek verecekler.

Niğde Belediyespor-Ceyhan Spor arasında yarın Bölgesel Amatör Lig Play Off 2. Tur final maçının oynanacağı Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadında Niğde Belediyespor’lu taraftarlara ayrılan 8 Bin 500 kişilik kontenjanın tıklım tıklım dolması bekleniyor.

Niğde Belediyespor Kulübünün ücretsiz otobüslerinin yarın saat: 10.00’da Cumhuriyet Meydanından Mersin’e hareket etmesi kararının dışında yüzlerce taraftarın da özel araçlarıyla Mersin’in yolunu tutacakları belirlendi.

Futbol Federasyonu tarafından Niğde Belediyespor’lu taraftarlara ayrılan 8 Bin 500 seyirci kontenjanının Niğde, Mersin, Adana, Konya, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Aksaray başta olmak üzere tüm Niğdelilerin ilgi göstereceği varsayımı ile tribünleri dolduracak.

10 YILLIK HASRET BİTECEK Mİ?

Niğde Belediyespor futbol takımı 2013-2014 Futbol sezonu başından bu yana sürdürdüğü başarılarını yarın Ceyhan Spor’la oynayacağı Play Off final maçını kazanarak 3. Lige yükselmeyi taçlandırmak için 90 dakika boyunca sahada mücadele edecek.

Teknik Direktör Eser Kardeşler, Niğde’nin ve Niğdelilerin 10 yıldan bu yana devam eden Türkiye 3. Ligine yükselme hasretini dindirmek amacıyla Niğde Belediyespor’un Ceyhan Spor ile oynayacağı karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirtti.

3. Lige yükselme finali olan Play-Off ikinci tur maçını kazanmak zorunda olduklarının bilinci ile mücadele edeceklerinin altını çizen Niğde Belediyespor Teknik Direktör Eser Kardeşler; “Final maçı bizim olmazsa olmazımız. Tüm futbolcularımla birlikte final maçına odaklandık. Takımın konsantrasyonu fevkalade. Müsabakadan 3 gün önce Mersin’e gelerek takımı motive etmeye çalıştık” dedi.

Teknik Direktör Eser Kardeşler, “Biz ekip olarak azimli ve kararlı performans sergilemek suretiyle Mersin’de Ceyhan Spor ile oynayacağımız final maçını kazanarak 10 yıldan bu yana uzak kaldığımız Türkiye 3. Ligine yükselmek istiyoruz. Tüm hedefimiz bu” diye konuştu.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya ise, Play-Off final müsabakasını 04 Mayıs Pazar günü Mersin’de oynayacak olan Niğde Belediyespor’un kadrosunda sakat ve cezalı futbolcusunun bulunmadığını vurguladı; “Kadromuzda çok yetenekli futbolcularımız var. Teknik Direktör Eser Kardeşler’in ideal onbiri yine oluşturup Play-Off’ta final maçımızda Ceyhan Spor karşışında başarılı bir mücadele sergileyerek rakibimizi mağlup etmek zorundayız” dedi.

 

24 SAAT SONRA

SON 90 DAKİKA

Niğde Belediyespor’un Ceyhan Spor ile yarın oynayacağı Bölgesel Amatör Futbol Ligi Play Off 3. Lige yükselme final karşılaşması olan son 90 dakikaya 24 saat kaldı.

Niğde Belediyespor futbol takımı Ceyhan Spor ile yarın saat: 15.00’de Mersin’de Tevfik Sırrı Gür Stadında oynayacağı karşılaşmaya taraftarlar tarafından gösterilen ilginin çok yüksek olması Mersin’de bayram havası estirecek.

Niğde Belediyespor’un Ceyhan Spor ile Mersin Tevfik Gür Stadında oynayacağı karşılaşmayı izlemek amacıyla binlerce taraftarın konvoy halinde gidebilmeleri için Kulüp Yöneticileri tarafından alınan önlemler ilginin çıta yükseltmesine katkıda bulundu.

Niğde Belediyespor’lu taraftarları otobüsler maç için Mersin’e ücretsiz olarak götürüp getirecekler. Otobüsler yarın sabah saat: 10.00’da Niğde Cumhuriyet Meydanından hareket edecek.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya, Niğde Belediyespor’un Türkiye 3. Ligine yükselme Play Off karşılaşmasına mutlak galibiyet parolası ile çıkacağını ifade ederek; “Otobüslerimiz yarın saat: 10.00’da Niğde Cumhuriyet Meydanından hareket edecek. Taraftarlarımız maça ücretsiz gidip geleceklerdir” diye konuştu.

“Final müsabakasını oynamamıza 24 saat kaldı” diyen Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, “3. Lig yolunda Ceyhan Spor’la son 90 dakika mücadele edeceklerini belirterek; “Taraftarlarımıza sesleniyoruz; Yarın saat: 15.00’de Mersin’de Tevfik Sırrı Gür Stadında buluşalım” dedi.

 


Editör: TE Bilişim