Voleybol Niğde İl Temsilcisi Milli Hakem Barış Turan 2011 yılı Mahalli Voleybol Liginin yapılacağını, başvuruların 20 Şubat 2011 tarihine kadar yapılması gerektiğini belirtti.
Voleybol Niğde İl Temsilcisi Milli Hakem Barış Turan 2011 yılı voleybol sezonunda İl temsilciliği tarafından her yıl yapılan mahalli liglerde bu yılda 4 kategoride voleybol ligi yapmayı düşündüklerini bildirerek başvuruların 20 Şubat 2011 tarihine kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne  veya Voleybol İl Temsilciliğine  başvurmaları gerektiğini söyledi.
Turan ; ‘’2011’de voleybol federasyonunun  deplasmanlı ligine Bor şeker spor, Sevgi spor ve Ulukışla belediye spor kulüpleri müracaat etti.İlimizi de üç takım temsil edecek. Bu yıl daha iddialıyız okullar arası maçlarda çok kaliteli ve zevkli maçlar oldu, bu rekabet kulüpler arası şampiyonalarımıza yansıyacaktır’’dedi.
Voleybol müsabakalarının bazılarını da  ilçelerde yapmayı düşündüklerini ifade eden Turan; ‘’İlçelerdeki gençleri salon sporlarına kazandırmayı planlıyoruz , bunun için okullarımızdaki eğitimcilerden destek bekliyor ve  halkımızı voleybol maçlarını izlemeye bekliyoruz’’dedi.  


Editör: TE Bilişim