Voleybol 2. Lig takımlarından Bor Ömürpen Şeker Spor bugün deplasmanda TVF Spor Lisesi ile karşılaşacak. TVF Spor Lisesi-Bor Ömürpen Şeker Spor bayan Voleybol maçı saat:15.00’te başlayacak.

 

 

Basketbol 2. Lig bayanlarda ise Türk Telekom-Hemend Şirince takımlarının mücadelesi bugün saat:14.00’de start alacak.

 

Voleybol 3. Lig bayanlarda başarılı mücadeleler sergileyen Bor Belediye Spor bayan voleybol takımı bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür voleybol ekibi ile karşılaşacak.

Yarın İlimiz Bor İlçesinde oynanacak olan Bor Belediye Spor-Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür bayan voleybol takımlarının mücadelesi saat:13.00’te başlayacak.

 

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; ’’Namağlup Bor Belediye Spor Bayan Voleybol Takımımız yarın Saat:13.00'de Bor 100.Yıl Kapalı Spor Salonu'nda Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür'ü ağırlıyor. Amaçladığımız hedeflere emin adımlarla giderken, bütün hemşehrilerimizi bu zorlu maça davet ediyorum’’ dedi.

 

Hentbolda 9. Müsabaka

 

51 Niğde Spor Hentbol takımı Türkiye Hentbol Süper Ligi 9. Haftasında süper Lig takımlarından Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor ile bugün karşılaşacak.

  

Akdeniz Üniversitesi Antalya Spor-51 Niğde Spor hentbol müsabakası bugün saat:13.00’te start alacak.

  

51 Niğde Spor, Türkiye Hentbol Süper Ligi 9. haftasında iddialarını sürdürmek için mücadele edecek.

  

51 Niğde Spor Kulübü Başkanı İdris Turgut; “Deplasmanda da olsa galibiyet parolası ile müsabakaya çıkacağız” dedi.

 

 

Turgut; “51 Niğde Spor, sergilediği oyun ve centilmenliği ile galibiyeti hak etmek için mücadele edecektir” diye konuştu.

  

İşitme Engelliler Deplasmanda…

 

İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından başlatılan 2012-2013 İşitme Engelliler Futbol 1. Ligi 4. haftası maçlarına yarın 4 müsabaka ile devam edilecek.

 

3. Grupta mücadele eden Niğde İşitme Engelliler Futbol takımı yarın deplasmanda Başkent İşitme Engelliler ekibi ile puan mücadelesi gerçekleştirecek.

 

 

İşitme Engelliler Futbol 1. Liginde bu hafta sonu oynanacak olan maçlarda; Başkent-Niğde, Sincan-Trabzon, Rize-Kırşehir, Sivas-Osmaniye İşitme Engelliler takımları karşı karşıya gelecekler.

 

  Amatörlerde 6 Maç Oynanacak

 

Niğde Amatör Küme Futbol Ligi ile U-15 Futbol Ligi maçlarına bugün ve yarın oynanacak müsabakalarla devam edilecek.

 

 

Niğde Amatör Küme Futbol liginde 4, U-15 Futbol Liginde 2 karşılaşma oynanacak. 

 

Amatör Küme Futbol Liginde bugün saat:12.00’de Kemerhisar Belediye-Elmalı Spor karşı karşıya gelecek.

 

Amatör Ligde yarın saat:12.00’de PMYO Spor-Kızılca Belediye, Azatlı Spor-Y.Gölcük Belediye, saat:13.00’de Ulukışla Spor-Yeni Niğde Spor maçları oynanacak.

 

U-15 Futbol liginde ise bugün 2 müsabaka oynanacak. Saat:11.00’de başlayacak maçlarda  Bor Belediyespor-Veteranlar Spor, Niğde Belediyespor-Gençlik Spor takımları karşı karşıya gelecekler.

 

 

Editör: TE Bilişim