Niğde Veteranlar Spor Kulübü iftar yemeğinde bir araya geldi. İftarda spora verdiği destek ve katkılardan dolayı Gazeteci Uğur Mart’a Şükran Plaketi verildi.
 
Kulübü yöneticisi Atilla Tasalı’nın bağ evinde Niğde Veteranlar Spor Kulübü üyelerine iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Kulüp Başkanı Lütfi Yılmaz, 3 yıl önce kurulan kulübün kısa zamanda ciddi mesafe kat ederek bu yıl 8 olimpik spor dalında faaliyet gösterdiğini ve yüzlerce sporcuya sahip olduğunu söyledi.
 
Kulübün kısa zamanda bu kadar hızlı büyümesinde en büyük katkının basına ait olduğu vurgulayan Yılmaz, tüm basın mensuplarına teşekkür ederek, kendilerine basın sözcülüğü yapan ve uzun yıllar Niğde’de spora destek veren Gazeteci Uğur Mart’a teşekkür etmek için bir Şükran Plaket vermeyi uygun gördüklerini ifade etti.
 
Plaketini Başkan Yılmaz’dan alan Gazeteci Uğur Mart ise 18 yıllık meslek hayatının 14 yılını Niğde’de geçirdiğini hatırlatarak, Niğde’de her konuda olduğu gibi dürüst doğru ve ilkeli habercilik anlayışı ile spor alanında da spora ve sporcuya hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.
 
Uğur Mart, aldıkları bu türlü ödül ve plaketlerle başarılı olduklarının anlayarak mutlu olduklarını da sözlerine ekledi.











Editör: TE Bilişim