Veteranlar, Sporseverleri Ziyaret Etti
 
Niğde Veteranlar Spor Kulübü yönetimi kendilerine ve spora destek veren firmalara teşekkür plakete verdi.
 
Niğde Veteranlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Atilla Tasalı, Yönetim Kurulu Üyeleri Haluk Sarıkçı, Ahmet Buğdaycı, Gürol Yılmaz, Yavuz Durumel ve Uğur Mart kulüplerine ve spora destek veren üç firmayı ziyaret ederek teşekkür ettiler.
 
Özenir Mobilya ve Doğrama şirketinin sahibi Adnan M. Tuner’i, Durak Ticaret şirketinin sahibi Hüseyin Durak’ı ve Sefa Pen Şirketinin sahibi Metin Köse’yi ziyaret eden Veteranlar Spor Kulübü yönetimi, kulüp olarak yaptıkları faaliyetleri anlattı.
 
Veteranlar olarak Türkiye genelinde çok sayıda turnuvalara katılarak Niğde’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini, ayrıca Niğde’de turnuvalar düzenleyerek hem spora hem de Niğde’nin tanıtımına katkıda bulunduklarını belirten Yönetim Kurulu Üyeleri, ayrıca gençlere ve çocuklara yönelikte birçok spor damında faaliyetlerine devam ettiklerini kulüplerine bağlı 250 civarında lisanslı sporcunun bulunduğunu söylediler.
 
Kulüp olarak spor faaliyetlerinin sponsorların desteği ile devam ettiğini bu nedenle kendilerine destek veren sporseverlerin hepsine tek tek teşekkür etmeye çalıştıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan M. Tuner, Hüseyin Durak ve Metin Köse’ye birer teşekkür plaketi verdi.









Editör: TE Bilişim