25. Dönem MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Rıdvan Dilmen'in referandum konusunda "Evet" vereceğine dair videosuna ilişkin Fanatik Gazetesindeki köşesinden cevap verdi.

Milletvekili Vedat Bayram Fanatik Gazetesindeki " Rıdvan'ın klibi" başlıklı  köşe yazısında şöyle yazdı.


Rıdvan  Dilmen eski bir futbolcu olarak stilini çok beğendiğim bir sporcu. Bakmayın bugünkü pozisyonuna ve sonradan kazandığı ‘Şeytan’ unvanına. Esasen Nazilli’nin mütevazı ailelerinden ve geleneklerine bağlı bir genç. Sempati duyardım o yıllarda, her futbolsever gibi ben de. Benim tanıdığım yıllarda; soyunduğu, giyindiği, duş aldığı Fenerbahçe Stadı’ndaki odama girer çıkarken, ortalama bir Türk ailesinin geleneksel kültürüyle yetiştiği her halinden belli olurdu. Kimseyi kırmaz, yakaladığı şöhreti abartmaz “Saygılı ve vatansever” bir çocuktu. Küçük oğlum Batuhan’la 25 yıl önce stat koridorlarında çektirdiği fotoğrafı, hâlâ Batuhan’ın evinin duvarlarını süsleyen ender birkaç resimden biridir.

Haklı tabii ki

Dün Batuhan aradı... “Baba Rıdvan’ın resmini duvardan indirdim’ dedi. Niye diye sorduğumda; ‘Önümüzde ülkemizi ilgilendiren ciddi bir referandum var. Yemin ederim henüz karar vermedim, kararım evet de hayır da olabilir. Muhtemelen ülkemizde önemli bir vatandaş kitlesi de benim gibi düşünüyordur. Lakin bizim canımız ciğerimiz Rıdvan Dilmen’in adeta bir ‘artist’ gibi klip çekip normal hayatta görüştüğü bir kaç kişiyi de dümen tutarak böyle bir gereksiz işe girişmesi beni üzdü” deyince. “Evlat, Rıdvan haklı. Bir gün gelir bu hayat seni de törpüler Batuhan” demeden edemedim. Niye böyle dediğimi siz okurlarım da merak ediyor mu?

Bir de diğerleri var

Arz edeyim; bir Rıdvan’a bakın bir de Ünal Karaman, Samet Aybaba, Aykut Kocaman ve diğerlerine... Onlar Türk futbolunun geleceği için canlarını dişine takıp kan ter içinde kalırken Rıdvan NTV sütüdyolarını mesken tutmuş... Keyifle futbol yorumluyor. Hatta zaman zaman emsallerinin ulaşmakta zorlanacağı Altunizade’deki kanatlar altında federasyon başkanlığı planları yapıyor! Hal bu iken başka bir şey mi demeliydi? Diyemez. Rıdvan haklı... Batuhan ve diğerleri, kızmayınız. Tavuk bile su içip Allah’a bakıyor. O nedenle başka bir şey beklemek yanlış olur.

Yazının linki için tıklayın
 
Editör: TE Bilişim