Varşova’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Bayan Güreş Milli Takımını Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas ziyaret ederek başarılar diledi.
 
Güreş Federasyonu Başkanlığının 2011 yılı faaliyet programında yer alan 25 Temmuz–09 Ağustos 2011 tarihleri arasında teknik kadro ve 30 sporcunun katılımı ile Demirkazık Kamp Eğitim Merkezindeki milli takım kampı devam ediyor. Bayan güreş milli takımını ziyaret eden ve başarılar dileyen Niğde Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Çevre Orman Müdürü Metin Süzgeç’e bayan güreş milli takımlar teknik direktörü İsmail Kosukoğlu milli takım kampı ve hedefleri hakkında bilgi verdi.    
 
     
 Bayan güreş milli takımlar teknik direktörü İsmail Kosukoğlu; kendilerini yalnız bırakmayarak ziyaretlerine gelen Sayın Niğde Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Çevre Orman Müdürü Metin Süzgeç’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Demirkazık’ta bulunan yıldız bayan güreş milli takımı Avrupa ve Dünya şampiyonaları için iki kadro ile hazırlandıklarını ifade ederek 8–14 Ağustos 2011 tarihleri arasında Polanya’nın başkenti Varşova’da yapılacak Avrupa şampiyonası ile 23–29 Ağustos 2011 tarihleri arasında Macaristan Budapeşte’de yapılacak Dünya şampiyonalarına hazırlandıklarını her iki şampiyonanın çok yakın tarihler arasında olmasından dolayı ayrı ayrı kadrolarla gideceklerini belirterek amaçlarının her zaman olduğu gibi milletimizi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu hem Avrupa şampiyonasında hem de Dünya şampiyonasında madalyalar alarak takım halinde ilk üçe girmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
Niğde Vali Yardımcısı Dr. Adil Nas Bayan güreş milli takımının çalışmalarını yakından takip ederek moral ve motivasyon ziyaretlerinde bulunduklarını ifade ederek bayan milli takımına Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılar diledi.
 
           Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan Demirkazık kamp Eğitim Merkezinde kamp yapan milli takımların başarısı için elimizden gelen bütün imkânları seferber ettiklerini, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında istiklal Marşımızı çaldırıp bayrağımızı göklere çektirmeleri bizim en büyük dileğimizdir. Bu vesile ile Niğde olarak bu başarılarda katkımızın olması milletçe bizleri çok mutlu etmekte, milli takımlarımıza hizmet etmek bizim için şereftir dedi.
 
                       VARŞOVA’DA YAPILACAK AVRUPA ŞAMPİYONASINDA
                 ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK YILDIZ BAYAN GÜREŞ MİLLİ TAKIMI
 
38 kğ. Büşra Görmüş, 40 kğ. Evin Demirhan, 43 kğ. Serap Çölgeçen, 46 kğ. Nuray Karadağ, 49 kğ. Elif yılmaz, 52 kğ. Derya Bayhan, 56 kğ. Bediha Gün, 60 kğ. Sinem Topçu, 65 kğ. Çiğdem Tunca, 70 kğ. Gamze Durukan, Teknik direktör İsmail Kosukoğlu, Antrenörler Selahattin Karaman, Dilek Erdoğan, Şenay Karaman Doktor Neriman Karagöz’den oluşuyor.
 
 
Editör: TE Bilişim