Niğde Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Adnan Görür, Türkiye 3.’sü olan  bayan kros takımı ile Ankara’da yapılan Atatürk yarışmasında 1. olan erkek kros takımını makamında kabul etti.
Ziyarette öğrenciler Hülya Baştuğ, Hünkâr Yeniçeri, Buket Gezerkaya, Mehtap Baştuğ, Nafiye Bakır,  Muzaffer Bayram, Semih Yıldız, Yavuz Ağralı, Bekir Şenkaya, Bilal Erdoğan ve Ahmet Üstüntaş’a, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Ali Tunç, Sedef Kurt ve Mustafa Kılıç’da eşlik etti. 
 
Kazandıkları kupaları da beraberinde getiren sporcu öğrenciler Rektör Görür’e kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür ettiler.
 
Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’de öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
 
Türkiye Üniversiteler Kros Birinciliği 29 Mart 2011 tarihinde, 56 Üniversitenin Bay ve Bayan Kros takımlarının katılımı ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde yapılmıştı. Yarışmalarda  Niğde Üniversitesi kros takımı 6 bin metre bayanlar yarışmasında Türkiye 3’üncüsü olmuş, takımımızda en iyi dereceyi 8. olan Hülya Baştuğ yaparken, Buket Gezerkaya 18. Mehtap Baştuğ 19. Hünkâr Yeniçeri 24. Nafiye Bakır 41. olmuşlardı.
 
Ankara da yapılan Atatürk yarışmasında ise Niğde Üniversitesinden  erkek kros takımı 1. olurken bayan takımı  3.’lüğü elde etti.



Editör: TE Bilişim