Türkiye Voleybol Federasyonu Unilig karşılaşmaları bugün Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonun'da başladı. Dün yapılan kura çekimlerinde Bayanlar grubunda 3 takım yer aldı.

Haber: Enes Can Özmen

Erkekler grubunda ise yine 3 takım mücadele ediyor.Osmaniye Üniversitesinin hem bayan hemde erkek takımları Niğde'ye gelmediklerinden dolayı müsabakalarda yer alamadı. Günün ilk karşılaşmasında Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Kilis Üniversitesi karşı karşıya geldi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi,Kilis Üniversitesi karşısında maçın ilk setinde rahat bir oyun sergileyerek ilk seti 25-14 kazanmayı bildi.İkinci sette ise Kilis Üniversitesi maça ortak oldu ve maçı ikinci setinde rakibini zorlamasına rağmen 26-24 ikinci seti de kaybetti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ise son seti rahat bir şekilde 25-9'luk bir skorla üçüncü seti kazanmayı bildi ve maçı da 3-0 kazandı. 

Erkekler grubunda ise Adana Çukurova Üniversitesi ile Erciyes Üniversitesi ile karşılaştı.Maçın ilk setini Erciyes Üniversitesi kazanmasına rağmen maçı 3-2 kaybetmekten kurtulamadı.

Voleybol müsabakaları yarın saat : 11:00'da 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda devam edecek.
Editör: TE Bilişim