Niğde Amatör Futbol Ligi A Grubunda Bor Belediyespor’dan sonra ikinci finalist Ulukışla Belediye Spor oldu.
Ulukışla Belediye Spor Yeni Niğde Sporu 2-1  mağlup ederek   A Grubunda 2. Finalist olarak play-of maçlarına katılmaya hak kazandı.
A Grubunda daha önceki haftalarda namağlup olarak  Play-Of maçlarına katılmayı hak kazanan Bor Belediye Spor’un ardından, Bu hafta Ulukışla Belediye Spor, Niğde Bucak Çayırında Yeni Niğde Spor ile karşılaştı. Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar ve CHP İl Yönetiminden Kamil Davarcı’nın da izlediği maçın ilk yarısı berabere tamamlandı. İkinci yarıda Ulukışla bir gol daha kaydetti ve müsabakadan  2-1 galip ayrıldı.
Niğde Amatör Lig B Grup maçları da tamamlandı. B grubundan çıkan takımlar ise Mavi Martılar ile Polis Meslek Yüksek Okulu Spor oldu.
Sonuçlara göre  yarı final maçları, Bor Belediye Spor -  PMYO Spor ile karşılaşırken , Mavi Martılar Spor ise Ulukışla Belediye  Spor arasında yapılacak. Tek maç olarak yapılacak müsabakaların galipleri ise Final maçına çıkacaklar.
Şampiyon olan takımın durumu Niğde Belediye Spor’un (BAL) Bölgesel Amatör  Ligindeki pozisyonuna bağlı olarak belirlenecek olup, Niğde Belediye Spor grupta eğer şampiyon olur yada son iki takımdan biri olarak maçlarını tamamlarsa Şampiyon olan takım direk olarak Bal Ligine adım atacak. Eğer Niğde Belediye Spor arada bir yerde maçlarını tamamlarsa Şampiyon olan takım birde Niğde Belediye Spor’ ile  Final oynayacak. O maçı kazanan takım ise Bölgesel Amatör Ligine yükselmiş olacak.
 Haber-Fotoğraf : Yusuf GÖKDEMİR / Niğde

İzinsiz metin, fotoğraf alınamaz...
Editör: TE Bilişim