5 Takımın katılımıyla başlatılan Niğde Bölgesi U-15 Ligi 4. Haftasında toplam 3 karşılaşma oynandı. Niğde Belediye Spor, sezon başından bu yana oynadığı 3 maç sonucu liderliğini devam ettirdi.

 

 

U-15 Futbol Liginde oynanan 3 maçta toplam 7 gol kaydedildi. 2 müsabaka berabere sonuçlanırken 1 maç ise deplasman takımının galibiyeti ile son buldu.

Bor Belediyespor, deplasmanda zorlu mücadele sonucu Gençlik Spor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Veteranlar Spor-Niğde Belediyespor 1-1, Gençlik Spor-Azatlı Spor müsabakaları ise 0-0 sonuçlandı.

 

 

U-15 Liginde 5 puanla Niğde Belediyespor lider durumda. Lideri 5 puan ve averajla Azatlı Spor, 4 puanla Gençlik Spor ve Bor Belediyespor bulunuyor. Ligin sonuncu sırasında bulunan takım ise 2 puanla Veteranlar Spor futbol ekibi.

 

 

Ligde liderliğini devam ettiren Niğde Belediyespor 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Namağlup durumdaki lider, rakip fileleri 8 kez havalandırdı, kendi kalesinde ise 6 gol gördü.

 

 

Lider Niğde Belediyespor’un en yakın takipçisi Azatlı Spor, 4 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 6 kez havalandıran Azatlı Spor, kendi kalesinde 4 gol gördü.

 

Editör: TE Bilişim