Türkiye’nin ve Niğde’nin Gelişen yüzü BADMİNTON
Niğde de son zamanların en hızlı çıkışını yakalayan badmintoncularımız Niğde’mizi temsil etmek üzere Bolu’da13–15 Mayısta yapılacak olan 13 yaş altı ferdi Türkiye şampiyonasına katılacaklardır.
7 sporcu ile katılacağımız Türkiye şampiyonasında diğer bölgelere göre en fazla katılımı sağlayacak olan bölgemiz geleceğe ışık dağıtıyor.
Derece beklediğimiz şampiyonada bizleri destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a şimdiden teşekkürlerini bildiren badminton antrenörü Yusuf meşe yola çıktıkları ilk günlerde hedeflerinin Niğde de badminton sporunun yaygınlaşmasını sağlamak olduğunu ve bu hedefe ulaşıldığını yeni hedeflerinin Niğde den milli takıma sporcu yetiştirmek olduğunu, bu hedeflerine de adım adım yürüdüklerini bildirdi.
Antrenör Yusuf Meşe ayrıca sporcularının kendine ve çevresine saygılı çevresince saygınlık kazanmış temiz ahlaklı, dürüst, çalışkan bir sporcu gençliği içinde mesai harcandığını ve bu çalışmalarının karşılığını da gördüğünü sporcu velilerinin sürekli bu çalışmalardan memnun olduklarını ve desteklediklerini bildirdi.
Çalışmaların sürekli devam ettiğini Niğde bölgesini ve sporcularını Ulusal ve Uluslar arası platformda bir yer ayrılması için haydi gençler sizde spora haydi gençler sizde badmintonla tanışmaya sözleriyle bütün gençlerimizi spor salonlarına bekliyoruz dedi.
BADMİNTON SPORCU KAFİLESİ   
1.Tuncer BAYKAL     İdareci                  
2.Yusuf MEŞE          Antrenör                
3.Selin VELİOĞLU      Sporcu                           
4.Feride UĞUR         Sporcu                           
5.Refika KARABUĞA   Sporcu                           
6.Ömer KORAŞ         Sporcu                           
7.Gizem SEYREK       Sporcu                           
8.Süleyman CAN       Sporcu                           
9.Ahmet BAYKAL      Sporcu

Editör: TE Bilişim