Bisiklet’le 15 Şubat 2013 tarihinde Türkiye turuna İstanbul’dan yola çıkan Emre Bayyiğit’in yolu 22.05.2013 tarihinde Niğde’ye düştü.


62 İli kapsayan Türkiye Turuna çıkan Emre Bayyiğit 49. İl olarak İlimize geldi. Bu güne kadar 49 İl ve yaklaşık 200 İlçe’nin ve İlimizin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettikten sonra yolu G.H.S.İ.M ne düştü. Bisiklet antrenörü Özcan Kodaz ile bir araya gelen Maceracı Emre Bayyiğit İlimizdeki bisiklet sporu hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.


Tur gezisinde bazı araçların sıkıştırdığını ufak sıyrıklarla bir çok kaza atlattığını belirterek bisitlet yollarının Niğde’dede yapılması gerektiğini söyledi. Gerekli misafirperverliği gösteren Bisiklet antrenörü Özcan Kodaz bisikletinde arızalar olan Maceracı Emre’nin bisikletinin bakımlarını yaparak sağlıklı bir şekilde turuna devam etmesini sağladı.

Antrenör Özcan Kodaz zaman zaman bu tür turlar yapan bisiklet sevdalılarının kendilerini ziyaret ettiklerini belirterek her kesime elinden gelen imkanlar ölçüsünde yardımcı olduğunu söyledi.



Editör: TE Bilişim