Niğde Utlaş Entegre Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kimsesiz Çocuklara sponsor oldu.

29 Haziran - 01 Temmuz 2012 tarihlerinde Aydar (Adana Yardımlaşma Derneği) Başkanlığının Adana Valiliği Sodes projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklara izcilik çalışmaları yaptırmak amacıyla Demirkazık kamp eğitim merkezinde 100 kişilik kafile ile 2 gün konakladılar. Konaklama ücretinin 1 günü Adana Valiliği Sodes projesince karşılandı 1 günlüğü ise ilimiz Ultaş Entegre Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından karşılandı. Genel Müdür Mustafa Altınbaş Aydar derneğine bağlı kimsesiz yetim ve öksüz çocuklara sponsor olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Şube Müdürü Ali Dibek maddi desteklerinden ve bir o kadarda anlamlı ve hayırlı davranışları nedeniyle Ultaş iplik Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Altınbaş ve yönetimine teşekkür ederek bu kimsesiz çocuklara baba kucağı açarak sahipsiz olmadıklarını göstererek örnek davranışta bulunduklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirttiler.

 

Aydar Başkanı Veysel Tepeli ise bu organizasyonun kimsesiz ve yetim çocuklarımızın izcilik çalışmalarına yönelik çok faydalı olduğunu, daha kapsamlı bir şekilde ileriki tarihlerde de bu tür faaliyetleri yapacaklarını belirterek bu kimsesiz çocuklarımızın kamp çalışmalarında yardım da bulunan Adana Valiliğine, Niğde Ultaş İplik Fabrikasına ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Personeline çok teşekkür ederim dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim