Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, Ziraat Türkiye Kupası 3. turda Adana Demirspor'a 2-1 mağlup olmalarının ardından, kupaya renk kattıklarını belirterek, "Futbolcularımı kutluyorum" dedi.


Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Seçsev, maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolcularının oyuna ilk 15 dakika uyum sağlayamadıklarını, daha sonra dengeyi yakalayarak iyi futbol ortaya koyduklarını ifade etti.İkinci yarının sonunda 2-0 mağlup duruma düştüklerini kaydeden Seçsev, "8 önemli gol pozisyonumuz vardı, bunları değerlendirebilseydik kazanacaktık. Hakem arkadaşlar futbolcularıma yapılan faulllere çok daha toleranslıydı ama bizim faullerimizde aynı tolerans gösterilmedi. Bu kupaya renk kattığımızı düşünüyorum, futbolcularımı kutluyorum" dedi.



Adana Demirspor Teknik Direktörü İldizAdana Demirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise Ziraat Türkiye Kupası'nın zorlu maçlara sahne olduğunu ifade etti.Zorlu bir müsabakayı kazandıklarını vurgulayan İldiz, şöyle devam etti:"Bugün de böyle bir maç oynadık. Niğde Belediyespor takımı gerçekten ters bir takım. Çok dikkatli olmalıydık, hem maç eksiği olan arkadaşlara maç oynatmış olduk, hem de zorlu bir müsabakayı kazandık, mutluyuz. Niğde Belediyespor'a başarılar diliyorum."



Editör: TE Bilişim