Niğde Belediyespor Futbol Takımı Teknik Direktörü Eser Kardeşler’in yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına 5 Şubat Stadında başladı. Yeni sezon için hazırlık çalışmalarına başlayan futbolcuların yüksek moralde oldukları belirlendi.

Teknik Direktör Kardeşler; “Geçmişte de söyledik, bu günde söyleyeceğiz. Bu takım bir Üst Ligi daha hak ediyor. Bunu şehir olarak, taraftar olarak, yönetim olarak, Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan bey olarak hak ediyor” dedi.

“Bu sene de bu şehre layık bir takım kurmaya çalışıyoruz” diyen Teknik Direktör Kardeşler, “Koşan, mücadele eden, iyi oynayan, sonuna kadar savaşan, onun için bugün itibariyle ilk idmanımızı yaptık” diye konuştu.

Teknik Direktör Eser Kardeşler, İkinci Ligde oynayacakları grupta kimin ne kadar iddiası varsa, Niğde Belediyespor’un da o kadar iddialı olduğunu belirterek yeni sezonda en iyi yerlerde sezonu bitirmek için çalışacağız, çabalayacağız.  altını çizdi.
Yeni sezon için en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Teknik Direktör Kardeşler, “Tabi Lig uzun bir maraton...  Çok uzun bir süreden sonra İkinci Lige çıktık. Burada sıkıntılarımız olacak. Belki skor anlamında sıkıntılarımız olacak” dedi.
“Ama artık şehir bizi, biz şehri çok iyi tanıyoruz” diyen Eser Kardeşler; “Sabredecekler, sabredildiği zaman mutlu sona ulaştığımızı hep gördüler” şeklinde konuştu.

Kardeşler; “Biz kimseye 600 Bin TL veremiyoruz, rakiplerimiz veriyor. Ama bu bizim iddiasız olduğumuzu göstermez. Biz şehrimize uyacak karakterli, dolayısıyla önce futbolcu değil, önce adam arıyoruz. O adamları seçtik aldık ve o adamlarla çalışıyoruz. Bunlara futbol oynatmak da bizim işimiz” dedi.

Bundan sonra maçlar başlayana kadar yeni sezona hazırlık çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirten Teknik Direktör Kardeşler; “Dolayısıyla 4 Eylül’e kadar bu çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Eser Kardeşler, yeni sezon çalışmalarının başlaması dolayısıyla yöneltilen soruları cevaplandırırken şunları söyledi:
“Allah’ın izniyle en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tabi Lig uzun bir maraton...  Çok uzun bir süreden sonra İkinci Lige çıktık. Burada sıkıntılarımız olacak. Belki skor anlamında sıkıntılarımız olacak.
Ama artık şehir bizi, biz şehri çok iyi tanıyoruz. Sabredecekler, sabredildiği zaman mutlu sona ulaştığımızı hep gördüler.
Ben hep söylerim, İkinci Ligde oynayacağımız grupta kimin ne kadar iddiası varsa, biz de o kadar iddialıyız.
Biz kimseye 600 Bin TL veremiyoruz, rakiplerimiz veriyor. Ama bu bizim iddiasız olduğumuzu göstermez.
Biz şehrimize uyacak karakterli, dolayısıyla önce futbolcu değil, önce adam arıyoruz. O adamları seçtik aldık ve o adamlarla çalışıyoruz. Bunları futbol oynatmak da bizim işimiz.
Allah’ın izniyle bu sezonda en iyi yerlerde sezonu bitirmek için çalışacağız, çabalayacağız. Allah’ın takdiriyle, şehrin de yardımı ile en son inşallah hedeflediğimiz en mutlu yerde olacağımıza inanıyorum.”
 
 
Editör: TE Bilişim