Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda Niğde Belediyespor ile Tatvan Belediyespor arasında oynanan 3. Lige çıkma terfi maçında gülen taraf Niğde Belediyespor olurken maç sonunda olaylar çıktı.





Türkiye 3. Lige yükselme Bölgesel Amatör BAL ligi Niğde Belediyespor ile Tatvan Gençlerbirliği arasında oynanan terfi maçını Niğde Belediyespor 1-0 kazanarak şampiyon oldu. GAP Arena Stadyumunda oynanan maça sporseverler büyük ilgi gösterdiler. Maça hızlı başlayan Niğde Belediyespor Tatvan Gençlerbirliği karşısında daha istekli gözükmeye başladı. İlk yarıda karşılıklı ataklar sonuç getirmeyince ilk yarı 0-0 tamamlandı.

Maçı ikinci yarısında Niğde Belediyespsor ataklarını sıklsştırmaya başladı. Maçın 76. Dakikasında Mustafa Taşkın’ın attığı golle Niğde Belediyespor 1-0 öne geçti. Golden sonra Tatvan Gençlerbirliği yakaladığı gol pozisyonlarında sonuç alamayınca maç Niğde Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MAÇTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI

3. Lige yükselme BAL ligi terfi maçını Tatvan Gençlerbirliğispor karşısında 1-0 kazanan Niğde Belediyespor maçın bitiş düdüğünden sonra GAP Arena Stadyumunda olaylar çıktı.

Niğde Belediyespor Tatvan Gençlerbirliğispor’u 1-0 mağlup ettiği maç sonra Tatvan Gençlerbirliğispor Futbolcuları Niğde Belediyesporlu oyunculara  saldırdı.

Birbirine giren futbolcular sahada birbirlerini kovaladı ve kıyasıya kavga ettiler. Bu kavgaya yöneticiler ve taraftarlar karışınca olayı polis biber gazı sıkarak olayları güçlükle önledi. Olayda  bir polis kafasına aldığı darbe ile ağır yaralandı. Yaralanan polis Ambulans ile hastaneye kaldırıldı bir çok taraftar da gözaltına alınarak olaylar sona erdi.

STAD: GAP Arena

HAKEMLER : Oğuz Kaan Turan***, Burak Gültek***, Adnan Akbulut***

TATVAN GENÇLERBİRLİĞİ: Oğuz**, Bilal Çelebi***, Samet Sarıkaya**, Mehmet Emin Aba**, Osman Çakır***,

Muhammed***, Vedat**, Mehmet Tosak**, Adem**, Hakan Tice**, Yannıck Alex Kore**

NİĞDE BELEDİYESPOR: Cihan***, Seyyit***, Fatih Duran***, Aytaç***, Ömer Kabaca***, Cafer***, Erdi***, Haşım Ateş***, Toma Tabatadze***, Mustafa Taşkın****, Resul Turhan***

 

GOL: Dk. 76 Msutafa Taşkın (Niğde Belediyespor)












Editör: TE Bilişim