Niğde faaliyet gösteren Teakwon-do  spor kulüplerinden Dünya Spor, Aydoğan Spor, Şimşek Spor ve Mevlana Spor kulüpleri ortak müsabakalar yaptı. 

 

Antremana yaklaşık 110 sporcu katıldı. İçlerinde Milli sporcuların ve Türkiye derecesi yapmış sporcuların bulunduğu çalışmanın oldukça verimli geçtiği belirtildi.

 

Ortak yapılan çalışmalara hakemlerden Emine Aydoğan, Ramazan Yorulmaz ile Antrenörleren Turgay Ateşmen, Orhan İnan, Kasım Aydoğan, Ufuk Şimşek katıldı.

 

Yapılan çalışmalar ile ilgili Antrenör Ufuk Şimşek; Yapılan uygulamadan sporcular, antrenörler, hakemlerimiz ve velilerimiz oldukça mutlu oldular. Milli sporcumuz Taekwon-do şehidimiz Seyithan Akbalık için yapılan dua ile başladı çalışmamız. Antremanda toplu halde hücum savunma organizasyonları, Tek teknikle savunma ve kontra çalışması Hakem kuralları ve ihtarlar %50 şiddetinde vuruşlu müsabaka çalışması Hakemlerimiz nezaretinde müsabaka çalışması Duruşlar ve denge çalışması Sporcuları kaynaştırma oyunları ve eğitsel oyunlar Müsabaka sonrası antrenörler ve hakemlerimizin değerlendirmesi Katılım yapan sporcuların velileri ile görüşme yapıldı. Temel amacımız Türk sporuna katkıda bulunmak.Milli formayı sporcularımıza giydirmek. İlkemiz Bilgi paylaştıkça çoğalır. Dostluk kaynaşma ve tatlı rekabet başarı çitasını yükseltir.”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim