Para Taekwon-Do Türkiye Şampiyonası ve Anadolu Ligi Nevşehir Ayağı tamamlandı. Anadolu Liginde Niğde Yine Şampiyon olurken Para Taekwon-do da 2 Altın 1 Gümüş Madalya İle İlimizi Zirveye taşıdık.

 Nevşehir’de yapılan Anadolu ligi Taekwondo şampiyonasında Niğde 122, Nevşehir 46, Aksaray 26, Kırşehir 16 ve Kırıkkale 9 puan aldı. Niğde taekwondo takımı 12 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Kız ve erkek takımlarımız Niğde’den sonra Nevşehir’de de şampiyon oldu.


Anadolu Liginde takım halinde şampiyon olan sporcularımızı ve antrenörleri Turgay ATEŞMEN, Melek EREM, İbrahim YİĞİT ve Orhan İNAN’ı tebrik eden Taekwondo il temsilcisi Ufuk Şimşek Para Taekwon-do Türkiye Şampiyonasında da madalya kazanan sporcularımız Şerife Tuncay, Merve Gönül ve Recep Özdemir Türkiye ve antrenörleri İbrahim YİĞİT ve Doğan ERDOĞDU'yu tebrik eden Taekwondo il temsilcisi Ufuk Şimşek bundan sonraki turnuva ve şampiyonalarda da başarılarının devam edeceğini söyledi.



PARA TAEKWONDOCU SPORCULAR SÖZÜNÜ TUTTU

 Para Taekwon-Do Türkiye Şampiyonası 20-21 Nisan 2013 tarihleri arasında Başkent Ankara’da yapıldı. Para Taekwon-docu sporcular 2 Altın 1 Gümüş Madalya İle İlimizi zirveye taşıdılar. Para Taekwon-Do Türkiye Şampiyonasında da sporcularımız Şerife Tuncay ve Merve Gönül Türkiye Şampiyonu olurken Recep Özdemir Türkiye 2.si oldu.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı makamında ziyaret eden Sakatlar Dernek Başkanı Songül Çalışkan, Sporcular ve aileleri bir araya gelerek İlk defa katıldığımız Türkiye şampiyonasından madalya almanın coşku ve mutluluklarını,  her zaman desteklerini esirgemeyen İl Müdürü Harun Turhan’la paylaştılar. İl Müdürü Harun Turhan antrenör İbrahim Yiğit ve Sporculara birer madalya ve birer eşofman hediye ederek başarılarının devamını diledi. Ziyaret Sporcu ailelerinin yanlarında getirdikleri pasta ve böreklerin yenmesiyle son buldu.

















Editör: TE Bilişim