Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Engelliler Spor Kulüplerine Bakanlık Desteği istedi

 

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Engelliler Spor Kulüplerine destek istedi. TBMM’de konuşan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, play-off’a kalan Niğde Engelliler Basketbol Takımı’nı da kutladı.

Gürer, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Niğde Engelliler Basketbol Bölgesel Ligi'nde yer alan Niğde Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'mız 13 maçta 22 puan toplayarak play-off oynamaya hak kazandı. Başkan Mahmut Er kendi olanaklarıyla lige hazırlanıp deplasmana gittiklerini, amaçlarının herkesin bir şekilde spor yapabileceğini göstermek olduğunu, Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak her zaman başarıyı hedeflediklerini belirtip "Başarmak için engel yoktur." diyor. Niğde Engelliler Basketbol Takımı'mızı kutluyorum.

Ayrıca, Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü de başarıyla ligde mücadelesini sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanı yazılı bir soru önergeme verdiği cevapta amatör spor kulüplerine destekte bulunduklarını belirtmişti. Bu desteğin Niğde Engelliler Basketbol Takımı'mıza ve İşitme Engelliler Futbol Takımı'mıza sağlanması yanında, Niğde'deki amatör spor kulüplerine de verilmesini istiyoruz. Zor koşullarda spor yapan amatör kulüplerimizin desteklenmesini bekliyoruz.”


Editör: TE Bilişim