Atletizm Şampiyonu Şevval Özdoğan Başarısını Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun Turhan’la paylaştı.


10 Kasım Atatürk’ ü Anma Koşusunda Şevval Özdoğan, Türkiye birincisi oldu.

Ankara’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Koşusunda Özel Sungurbey Ortaokulu öğrencisi Şevval Özdoğan, Türkiye birincisi oldu.

Atatürk'ü Anma Koşusu'nda, 4 farklı yaş kategorisinden bin 9 sporcu yarıştı. 

Kategorilerinde dereceye girenlere madalya, altın ve para ödüllerini, Ankara Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Harun Reşit Güzelimdağ, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu ve Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Başkanı Haydar Doğan verdi.

Başarılarını Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’le paylaşan Özel Sungurbey Ortaokul Müdürü Eyüp Gedik, Şevval Özdoğan ve antrenörü Ahmet Yavuz’u tebrik eden İl Müdürü Harun Turhan sporcuya başarı belgesi ve spor ayakkabısı hediye ederken Okul Müdürü ve Antrenörü Ahmet Yavuz’ada başarı belgesi taktim ederek başarılarının devamını diledi.

Şevval Özdoğan’nın Cumhuriyet Koşusunda da  Niğde birincisi olduğunu hatırlatan Antrenörü Ahmet Yavuz  yaptığı açıklamada, “sporcumuz Niğde de her yıl geleneksel olarak yapılan “Cumhuriyet Koşusu” nda rakiplerinin arasından sıyrılarak 1.liği elde etmişti. Aynı başarıyı Ankara’da yapılacak olan Atatürk koşusunda da göstereceğine inancımız tamdı. Sporcumuz bu başarısıyla bizi yanıltmadı. Şevval 10 Kasım da Ankara’da yapılan yarışmada 1500 metre küçük kızlar kategorisinde Türkiye 1.si olarak Niğde’mizi en iyi şekilde temsil ederek  büyük bir başarıya imza attı. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi.


 

 

Editör: TE Bilişim