Türkiye Atletizm federasyonu 2015 yılı faaliyet Programında yer alan Turkcell Yıldızlar ve 16 yaş A kategorisinin salon şampiyonası 27-28 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul da Aslı Çakır Alptekin spor salonunda yapıldı.
 
Rekor bir katılımla yapılan yarışmalar sonucunda Niğde’mizi 400m ve 800 metrelerde temsil eden Şevval ÖZDOĞAN gurur verici bir başarı ile ilimiz temsil ederek 400 metre de Türkiye şampiyonu olurken 800 metrede Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarı elde etti.
 
Antrenörü Ahmet YAVUZ; “Şevval Özdoğan’ın elde ettiği dereceler bizleri çok mutlu etti gelecek için umut verici bir başarıdır. Şevval, in daha 2002 doğumlu olduğunu ve kendisinden iki yaş büyüklerle koşmasına rağmen Şampiyon olmasının yani sıra Şevval, in elde ettiği dereceler birçok Milli Takım Antrenörlerimizin dikkatini çekti. Amacımız Niğde’mizi ve Ülkemizi önümüzdeki yıllarda en iyi şekilde temsil etmek ve başarılar elde etmek olduğunu ifade etti. Bizlere her konuda yardımlarını esirgemeyen Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Harun Turhan’a ve Şube Müdürümüz Bülent Özgüvene çok teşekkür ederim ”dedi.
 

Editör: TE Bilişim