Spor Toto 3 Lig 3. Grup’da bulunan Niğde Belediye Spor bu sezon ilk maçını Kocaeli’nin ilçesi olan Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılacak. Bu sezon 3. Ligde hayli iddialı olan Niğde Belediye Spor’un taraftarı da maçlarda takımını yalnız bırakmayacak.

Niğde Belediye Spor’un taraftardan sorumlu yöneticisi Servet Yüksel futbol sezonunun açılması ile birlikte Niğde içinde ve Niğde dışındaki hemşerilerine ve Niğde’de bulunan büyük takımların taraftarlar gruplarına  çağrı yaptı.

BERABERLİĞİNE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR

Ülkemizde son zamanda meydana gelen terör olaylarını kınadığını belirten Servet Yüksel açıklamasında; Güzel ülkemizi özellikle  son bir aydır yasa boğan terör olaylarını   lanetliyoruz. Ülkemizin birliğine, beraberliğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Güzel vatanımıza göz diken, huzurumuzu bozan,  hain ve kalleş terör örgütleri ile  mücadele ederken şehit düşen askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Taraftar grupları olarak hepimizin birer Mehmetçik olduğunu,  ve vatanımız için canımızı feda edeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

NİĞDE'DEKİ VE GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZİ  MAÇLARA DAVET EDİYORUZ

Servet Yüksel açıklamasının devamında; “Bilindiği üzere 3. Ligde mücadele eden ilimizin güzide takımı Niğde Belediye Spor 2015-2016 futbol sezonu bu hafta Darıca Genlerbirliği spor ile deplasmanda yapacağı karşılaşma ile başlayacak. Niğde’den Darıca’ya 1 otobüs ve şahsi araçları bir çok taraftarımız takımlarını desteklemek için maç saatinde stadyumda olacaklar. Kocaeli, Darıca ve çevre illerdeki hemşerilerimizi de bu ilk maçımızda takımımızı desteklemelerini  istiyoruz. Sporda birlik ve kardeşlik için ülkemiz için tüm taraftarlarımızı bu ve bundan sonraki maçlarımıza davet ediyoruz.  Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da Niğde Belediye Sporumuza desteklerini esirgemeyen Niğde Belediye Spor taraftarlarına,  Genç Fenerbahçe taraftar grubu başkanı  Ömer Kıymazer’e,  Ultraslan taraftar grubu başkanı Ümit Çolak’a,  Niğde Spor taraftar grubu başkanı  Murat Akdeniz’e 1970 Niğde Spor taraftar gurubu başkanı  Ali Ördek’e ve Niğde Belediye Spor’u destekleyen bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Servet Yüksel,  30 Ağustos 2015 Pazar günü Saat :17;30’da oynanacak olana Darıca Gençlerbirliği ve Niğde Belediye Spor maçına Niğde ve Niğde dışındaki bütün sporseverleri davet etti. 

Editör: TE Bilişim