Niğde Belediyesi’nin organize ettiği "Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası" 24  Nisan'da başlayacak. 5 Şubat Stadı'nın yanındaki suni çim sahada gerçekleştirilecek turnuvanın kura çekimleri 21 Nisan Cuma günü Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek.
 
KURA ÇEKİMİ 21 NİSAN’DA
 
Niğde Belediyesi’nin bu yıl 6.sını düzenleyeceği Şehit Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası’nın kura çekimleri 21 Nisan Cuma günü saat:17.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. 27 kurumun katılacağı futbol turnuvasında gruplar 4 kişiden oluşacak. Takım sayıları alınınca gruplar oluşturulup tek devreli lig statüsü olacak.  Gruplardan çıkan ilk iki takım çapraz eşleşmeyle eleme usülü devam edecek. 24 Nisan Pazartesi günü saat:18.00’de yapılacak turnuvanın açılış maçı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek.
 
SPOR DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRİR
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan sporun dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularını artırdığına dikkat çekerek 6 yıldır düzenlenen futbol turnuvasındaki amacın kurumlar arasındaki ilişkileri daha da güçlendirmek olduğunu vurguladı.
 
Bu arada Niğde Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kurumlar ve Sivil Toplum Kuruluşları Arası Futbol Turnuvası’nın adı 15 Temmuz 2016 darbe gecesi kahramanlarından olan Kıdemli Başçavuş Astsubay Ömer Halisdemir’in ismiyle değiştirildi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim