2012-2013 sezon Rıfat Avcu ile yolların ayrılmasından ardından Niğde Belediyesporun başına Cengiz Seçsev getirilmişti iki sezondur takım başında olan Cengiz Seçsev 4 sezon önce çalıştırdığı Tarsus İdman Yurdu ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı .  

Tarsus İdman Yurdu resmi web sitesinde yapılan açıklama şu şekilde : "Teknik Direktör Armağan Yapıcı istifa etmesinden sonra Teknik Direktör arayıcını en kısa sürede bitirmek için 2 günlük çalışmamız sonunda 4 sezon önce bizde çalışan Cengiz Seçsev ile bugün her konuda 1,5 yıllık antlaşma imzalamış bulunuyoruz. Hem ekonomik hem de puan sıralamasında zor günler geçiyoruz. Bu zor günleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşarak kümede kalacağımıza inanıyorum. Bu saatten sonra telafisi olmayan maçlar oynayacağız bu zor günleri birbirimize destek vererek en iyi şekilde üstesinden geleceğimize ve ligde kalacağımıza inanıyorum.


Transfer döneminde her futbolcuyu faydalı olacak düşüncemiz ile kadromuza dâhil ettik, tabii burada teknik heyetin değerlendirmeleri önemli, bizim bu konuda hiçbir tasarrufumuz olmamıştır ve olmayacaktır. Önemli olan sahaya çıkan bizi ve Tarsus u temsil eden futbolcularının yanında olmak onlara destek vermek ve başarıya ortak olmak önemli bu konuda tüm sporseverlerin daha duyarlı olmaları bizim için ayrı bir güç kaynağı olacaktır.

Allah hepimizin yardımcısı olsun, Yeni Teknik Heyet ile iyi bir çıkış yakalayacağımızı ümit ediyorum.  

  

Yeni takımı başında Cengiz Seçseve başarılar dileriz.

Niğde Belediyespor da Cengiz Seçsevden boşalan teknik direktörlüğe kimin getirelecegi henüz bilinmiyor. 

KAYNAK : 
http://www.nigdespor.net/nigde-belediye-spor/son-dakika-cengiz-secsev-tarsus-idman-yurdu-ile-anlasti-h279.html

Enes Can ÖZMEN

Editör: TE Bilişim