Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grubunda 10 hafta maçları yarın oynanacak. 7 Karşılaşmanın oynanacağı grupta yer alan Karaman Belediye Spor futbol takımı ise haftayı dinlenerek geçirecek.

 

Niğde Belediye Spor futbol takımı Teknik Direktör Cengiz Seçsev’in yönetiminde Toroslar Belediye Spor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını dün akşam 5 Şubat Stadında tamamladı. Seçsev; “Biz hedefimizi yüksek tutmalıyız. Dolayısıyla her maçımıza 3 puan parolası ile çıkıyoruz” diye konuştu.

 

Sezon başından bu yana oynanan maçlarda Niğde Belediye Spor’un 8. sıraya kadar indiğini hatırlatan Seçsev; “İlerleyen haftalarda üst sıralara tırmanış süreci başladı. Şu anda 15 takımın yer aldığı grupta 5. sıradayız. Liderle aramızda sadece 4 puan var. Bu fark kapatılamayacak fark değildir” dedi.

 

BAL Ligi 5. Grubunda son haftalarda başarılı mücadeleleri sonucu puan toplamak suretiyle puan cetvelinin üst sıralarına tırmanışını sürdüren Niğde Belediye Spor futbol takımı Toroslar Belediye Spor ile oynayacağı maç için bugün Mersin’e hareket edecek.

Mersin’de oynanacak olan Toroslar Belediye Spor-Niğde Belediye Spor müsabakası yarın saat:13.30’da başlayacak. Niğde Belediye Spor’lu taraftarlardan bir grup, deplasmanda oynanacak maç için yarın sabah Mersin’e hareket etmek için yola çıkacaklar.

 

BAL Ligi 5. Grubunda oynanacak diğer maçlarda ise; Selçuklu Belediye Spor-Akdeniz Belediye Spor, Adana Gençlerbirliği-Alpin Pozantı Gençlik ve Spor, Çatalhüyük Çumra Belediye Spor-Ceyhan Spor, Nevşehir Spor Gençlik ile grup ikincisi Sarayönü Belediye Spor, Kayseri Yol Spor ile Grup lideri Mersin B. Şehir Belediye Meskispor, geçtiğimiz hafta Niğde Belediye Spor’a 2-1 mağlup olan 68 Yeni Aksaray Spor ile Kocasinan Şimşekspor takımları mücadele edecekler.

 

 

Editör: TE Bilişim