İlimizi Bayanlar Voleybol 3.lig'de başarıyla temsil eden Bor Belediyespor galibiyetle taraftarına veda etti.

Şu anki performansıyla voleybol liglerinin en formda ekibi olarak anılan Bor Belediyespor son kez taraftarının önüne çıktığı maçta rahat bir oyun sonucu Kayseri İl Özel İdaresi'ni 3-0 yenmeyi başardı. Taraftarının da yoğun desteği ile maçın mutlak hakimi olan filenin sultanları, deplasmanda yendiği Kayseri ekibini evinde çok rahat bir oyun ile yenmeyi başarırken, maç sonrasında taraftarları tarafından ayakta alkışlandı.

14-15-16 Nisan tarihleri arasında Afyon'da yapılacak olan 2.lig'e yükselme play-off maçları öncesinde son kez takımı izleme fırsatı bulan Bor'lu seyircilerde maça büyük ilgi gösterdi. Bor 100.Yıl kapalı spor salonunda oynanan maçta tribünler tıklım tıklım dolarken, Çılgınlar 51'in maç esnasında yaptığı meşale ve atkı şovda görülmeye değerdi. Önümüzdeki hafta grubun ikincisi olan Tarsus Belediyespor'a konuk olacak olan Bor Belediyespor bu maç ile birlikte sezonu tamamlayacak. Hemen ertesi hafta Afyon'a gidecek olan filenin sultanları burada 4 takımın katılacağı grupta ilk ikiye girerek 2. lig'e çıkmak için ter dökecek.

Maç sonrasında görüşlerini aldığımız Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat;'' Bu sezon son kez seyircimizin önüne çıktık. Güzel bir oyunun ardından galibiyetle seyircimize veda ettik. Yine her zamanki gibi maça hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi. Onların bizim bu başarımızda etkisi çok büyük. Birçok maçımızı onların sayesinde almayı başardık. Öncelikle sezon boyunca birçok maçımıza gelerek bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Her maçımız final havasında geçti ve sezon boyunca büyük coşku ve heyecanlar yaşadık. Bu heyecan ve coşkumuz da kıymetli protokol üyelerimizde bizleri yalnız bırakmadı. Maçlarımıza gelerek bizleri onurlandırdılar.   Kendilerin ede sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu maçta yine büyük şovlar vardı. Belki birçok 1.lig takımının böylesine yürekten destekleyen bir taraftar grubu yok. Çılgınlar 51 taraftar grubumuz atkı şovuyla her zaman olduğu gibi bu maçada büyük renk katarak maç sonuna kadar takımımıza destek oldular. Birçok deplasmanda bile takımımızı yalnız bırakmadılar. Verdikleri bu desteklerden dolayı Çılgınlar 51 taraftar grubumuza yürekten teşekkür ediyorum. Emek vererek büyük istek ve hırsla buralara geldik. Şimdi işin asıl zor olan kısmı başlıyor. Afyon'da 4 takım içerisinden ilk ikiye girerek 2. lig'e çıkmak istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüzün olduğunu biliyoruz. 2.lig'e çıkmak içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zor maçlar olacak ama yine sonunda büyük bir zaferle ilçemize döneceğimize inanıyorum. Bizlere desteğini esirgemeyen küçüğünden büyüğüne, gencinden yaşlısına herkese tek tek teşekkür ediyorum '' dedi.



























Editör: TE Bilişim