Niğdeli Boksör Bulut Can Şahin, Türkiye Şampiyonluğu ardından Avrupa Şampiyonluğu için destek bekliyor.

 

Niğde Merkez 1999 doğumlu olan Bulut Can Şahin boks da yıldızlar kategorilerinde Türkiye şampiyonluğunun ardından Uluslar Arası Haydar Aliyev turnuvasında 66 kg da şampiyon oldu. Bugüne kadar birçok başarı elde ettiğini belirten Bulut Can  Şahin sitemize yaptığı açıklamada;  

“Türkiye şampiyonasındaki birinciliğimin ardından şehrimi ve ülkemi Haydar Aliyev turnuvasında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Avrupa şampiyonasında karşılaşacağım rakiplerimi yenerek şampiyonluğa ulaştım. İyi bir hazırlık dönemi ardından Avrupa şampiyonasında aynı başarıyı tekrar elde etmek için elimden geleni yapacağım, bütün Niğde halkı desteklerini ve dualarını bekliyorum.” dedi.


ŞAMPİYON BULUTCAN ŞAHİN’İN DESTEKLENMESİ LAZIM

Borhaber.net sitemiz ofisini ziyaret eden Niğdegücü Spor Kulübü başkanı Asım Can Eği ve başkan yardımcısı Çağrı Erginer’ de başarılı sporcumuz hakkında yaptığı açıklamalarında;   ”Haydar Aliyev Turnuvasın da şampiyon olan sporcumuz Şahin şehrimizi ve ülkemizi gururlandırmıştır. 1999 doğumlu sporcumuz önümüzdeki Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için Erzurum’daki Milli Takım Kampına katıldı.

Gereken desteği göremeyen her sporcunun arkasında olan Niğdegücü Spor Kulübü, şampiyon sporcumuz içinde bütün imkanlarını seferber etmeye hazırdır. Bütün Niğde halkını ve iş adamlarımızı  bu konuda destek olmaya çağırıyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim