23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programları çerçevesinde Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan 5. Ulusal Egemenlik ve Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonu' nda yapıldı. Misafir olarak müsabakalara katılan Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kick Boks takımları yanısıra Türkiye' den Kayseri, Konya, Adana, Diyarbakır, Aksaray, Nevşehir,Osmaniye ve Niğde ilinin katıldığı turnuva oldukça çekişmeli geçti.Müsabakalarda Derece Sıralaması 1.Niğde, 2.Adana, 3.Aksaray oldu.

5. Ulusal Egemenlik ve Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasına Şahiner Spor Kulübü damgasını vurdu.

70 erkek 22 bayan lisanslı sporcusu olan Şahiner Spor Kulübü turnuvada 3 altın ve 2 bronz madalya ile göz doldurdu.


Şahiner Spor Kulübü başarılı olan sporcular Demet Üzümcü Altın, Şenol Kaysı Altın, Damla Kesek Altın, Sündüz Özbek Bronz, Mustafa Altın Bronz madalya aldılar.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kick Boks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel, K.K.T.C. Kick Boks Turnuvasına katılımlarından, Kick Boks sporunadesteklerinden ve gençleri spora teşviklerinden ötürü Şahiner Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Şahiner'e şilt taktim etti.

5. Ulusal Egemenlik ve Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasına katılım ve desteklerinden dolayı Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner ÖKE, NİFAD(Niğde Fotoğraf Amatörleri Derneği) Spor Kulübü Başkanı Mustafa Şahiner ve Konaklama Sponsoru Hotel Şahiner sahibi Muzaffer Şahiner'e
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Sayın Salim KAYICI tarafından şilt taktim edildi. 

Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner ÖKE 5. Ulusal Egemenlik ve Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvasına katılmaktan ve turnuva sonuçlarındançok memnun olduklarını belirterek sporcularımızın başarısı bizleri mutlu etmektedir dedi.

  Şahiner ÖKE " gençlerimizin bedensel,zihinsel ve kişilik gelişimlerinde sporun çok önemli bir katkısı olduğuna inanıyoruz. Gençlerimizi spora teşvik etmek kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracağı gibi aynı zamanda daha faydalı fertler olmalarını sağlayacaktır. Şahiner Spor Kulübü ve Şahiner ailesinin olarakgençlerimizi her türlü sporsal alanlarda desteklemek sosyal sorumluluk projesi olarak görmekteyiz.Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik eder Şahiner Spor Kulübünün etkinliklerinde destekleyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan,katkı sağlayan Ali Kale ve her türlü destek ve teşviklerini esirgemeyen  babam Muzaffer Şahiner'e teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilişim