Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları çerçevesinde İl İzci Kurulu tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Okul ve kurumlar arasında düzenlenen Voleybol turnuvası sona erdi. Geçtiğimiz yılların şampiyonu Ovacık İlköğretim Okulu yine şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.
 
5 Şubat Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvanın finalinde Kiledere Şehit Er Emrah Eryılmaz İlköğretim Okulu ile Ovacık İlköğretim Okulu karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta rakibini 3-2 yenen Ovacık İlköğretim Okulu şampiyon oldu. Üçüncülüğü Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulunu yenen Faik Şahenk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kazandı.
 
Finalleri Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan, Ovacık Belediye Başkanı Osman Kendirli, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Gafur Emlek, okul müdürleri, öğretmenler seyretti.
 
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan amaçlarının Milli Eğitim çalışanlarının hem birbirleriyle daha yakın tanışması, kaynaşma ve dostluk bağlarını güçlendirilmesi, hem boş zamanları güzel bir şekilde değerlendirerek hoşça vakit geçirilmesi olduğunu belirterek; “Bu turnuva göstermiştir ki her yaşta da spor yapılabilir. Öğretmenlerimiz centilmence mücadeleleri ile öğrencilerimize sporda centilmenlik ruhunun gösterilmesi açısından önemli bir işlevi yerine getirmişlerdir. Katılan bütün takımlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 








 
Editör: TE Bilişim