Niğde Veteran Spor Kulübü orta sahaya  daha önce de Bor İlçesinde görev yapan renkli bir kişiliği olan Çamardı Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’nu transfer etti.



Niğde Veteran Spor Kulübü Başkanı Lütfi Yılmaz, Başkan Yardımcısı Haluk Sarıkcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Buğdaycı, Genel Kaptan Yavuz Durumel, Çamardı Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.



Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Başkan Yardımcısı Haluk Sarıkcı: “Sayın Kaymakamımızı İlçemizde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettik. Kendisinin sporcu kimliğini ve futbola olan sevgisini biliyoruz ve güzel futbolunu kulübümüzde aktif bir şekilde sürdürebileceğini ve kendisini aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirttik. Sayın Kaymakamımız bu ziyaretten çok memnun kaldığını belirtip ve yapacağımız her türlü sportif faaliyetlerde yanımızda yer alacağını belirtmiştir. Bayram öncesi kulübümüzün yaptığı bu büyük transfer ile orta alana önemli güç takviyesi yapmış olup bayram sonra kulüp yönetimimizin ikinci büyük transferi açıklayacağını müjdesini şimdiden vermenin mutluluğunu taşımaktayız. Tüm spor camiasının ve vatandaşlarımızın şimdiden Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimizde kutlar, sağlık ve başarılar dileriz” dedi.



Editör: TE Bilişim