Niğde Üniversitesi konser alanında 12 Ekim 2012 günü, 15 Türk sporcu 15 yabancı sporcuya karşı mücadele edecek. Muay Thai ve O-sport olarak gerçekleşecek bu organizasyonda Türk milli sporcuların yanında Rusya, Türkmenistan , Azerbaycan, İran, Afganistan’ dan getirtilen sporcular ringe çıkacaklar. 12 Ekimde Niğde Üniversitesi konser alanında gerçekleşecek organizasyon Saat 18.00 da başlayacak ve gece 9 tane altın kemer sahiplerini bulacak.

 

 

 

12 Ekim 2012 tarihinde Niğde Üniversitesi konser alanında gerçekleşecek olan O-sport ve Muay Thai gala gecesi için Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof Dr Mehmet Şener ile Organizatör Halil İbrahim Koçak basın mensuplarının organizasyon hakkında sorularını cevapladı.

 

Gerçekleşen toplantıya Halil İbrahim Koçak’ın menajerliğini yaptığı Rusyalı Sporcuda katıldı.

 

Gerçekleşen toplantı sırasında Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Mehmet Şener organizasyon hakkında “ Üniversitemizde bu branşta gerçekleşecek ilk faaliyetimiz. Amacımız gençlerimize bu branşları tanıtarak gençleri spora yönlendirmektir. “ söyledi.

 

 

Organizatör Halil İbrahim Koçak ise “ Niğde’de bu kapsamda ve gala gecesi olarak gerçekleşen ilk organizasyon. Niğde ilinde ilkleri gerçekleştirmek güzel çünkü Niğde Halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. “ dedi ve sonuna “ organizasyonun gerçekleşmesinde Büyük payı olan Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şener ve Baş Sponsorumuz Sefa Alüminyum’un Sahibi Sayın Mesut Köse Bey’ e teşekkür ederim “ dedi.






 

Editör: TE Bilişim