Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı gurubundaki başarısını sürdürüyor. Son olarak geçtiğimiz gün Ankara Sincan İşitme Engelleriler Futbol takımı ile karşılaşan Niğde Temsilcimiz, Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı rakibine 8 gol atarak rakiplerine de gözdağı verirken kulübün ve sporcuların bu başarıları parmak ısıttırıyor.

Ankara Sincan İşitme Engelleriler Futbol Takımı’nı 8-1 yenmeyi başaran Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Yıldırım, sporcuları ile ayrı ayrı gurur duyduğunu söyleyerek bu hafta sonu Malatya Deplasmanında oynayacakları 1’nci yarının son maçına da çok daha iyi hazırlandıklarını, oradan da iyi bir skorla döneceklerini söyledi. Ankara Sincan İşitme Engelleriler Futbol Takımı’nı 8-1 yenmeyi başaran Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımının gollerinin 5’ini Murat Aktaş, 2’sini Hasan Kılıç ve 1’ini de Samet Sağlam kaydetti.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Takımın çok daha iyi işler başaracağına ancak yeterince destek görmedikleri için bir takım sıkıntılar ile karşılaştıklarına da değinen Yıldırım “Takımımıza bir takım yardımlar sağlandı. Fakat bu yardımlar takımımızın daha üst seviyelere ulaşması için yeterli değil. Bu güne kadar bizlere destek veren her kese ve her kuruma çok teşekkür ederiz. Maçlarımıza Niğdeli taraftarlarında destek vermesini, hayırsever vatandaşların, iş adamlarının da katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim