Bor Ömürpen Şekerspor ömüzdeki sezon da 2. Ligde mücadele edecek. Sakatlıklara rağmen  Play-of katılma şansı hala var.

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayan Voleybol 2. Lig B Grubunda mücadele eden Ömürpen Şekerspor Bayan Voleybol takımı grupta bulunan iki takımın şimdiden ligiden düşmesi neticesinde 2. ligde kalmayı garantiledi ligin ortalarında yer almasına rağmen 1. Lig için play-of umudunu sürdürüyor.

 

 

Bor Ömürpen Şekerspor Kulübü spor dış ilişkiler sorumlusu Kağan Yüksel kulüplerinin durumu ve bundan sonrası için hedeflerini açıkladı.

 

 

Yüksel ; Ligin 2. yarısının sonlarına yaklaştığımız bu dönemlerde ilk defa katıldığımız Bayan Voleybol 2. Liginde başta Ankara takımları olmak üzere güçlü takımlarla mücadele ediyoruz. 2. Ligde ilk sezonumuz olmasına rağmen hala play-of umudumuz devam ediyor. 2. Ligde yaptığımız karşılaşmalar ve aldığımız puanlar neticesinde 2. Ligden düşmek gibi bir sorunumuz yoktu. Dilce Üniversitesi’nin ligden çekilmesi ve Adana Gökyüzü takımının ligden ihraç edilmesi ile birlikte grubumuzda düşmesi gereken iki takım da belli oldu.

 

 

Ömürpen Şekerspor’un bazı oyuncularının   sakatlıkları yüzünden talihsiz bir sezon geçirdiklerini belirten spor dış ilişkiler sorumlusu Kağan Yüksel, “ Bu sezon ne yazık ki sakatlıklar peşimizi bırakmadı, şuan 3 oyuncumuz sakatlık yüzünden sezonu kapattı. Bir başka oyuncumuzda ailevi sebeplerden dolayı takımımızdan ayrıldı. Transfer sezonu da kapandığından dolayı yeni transfer yapma şansımızda kalmadı. Takımda halen oynayan oyuncularımız büyük bir özveri ve azimle mücadele etmekteler. Son oynanan Çankaya Belediyesi ve Ankaragücü karşılaşmalarının galibiyet ile sonuçlanması  bu hırs ve özverinin eseridir. Kalan 6 maçımız da da bu özverili mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu sene bize büyük bir tecrübe oldu, önümüzdeki sezon yine 2. ligde daha başarılı olmak için hatalarımızı ve yanlışlarımızı tahlil ediyor ve çalışmalarımızı da bu yönde devam ettiriyoruz. Bu takımın oluşmasında böylesi mücadelenin verilmesinde büyük emekleri geçen Ömürpen PVC Yönetim Kurulu Başkanı ve Kulüp Başkanınız Sayın Lütfi Ede’ye, bizleri her yerde sürekli destekleyen taraftarlarımıza ve oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Ömürpen Şekerspor’un kalan maç programı ise şu şekilde

 

Bor Ömürpen Şekerspor – TVF Lisesi

21 Şubat 2013  Perşembe Saat : 14 : Bor 100.Yıl Spor Salonu

 

Bolu Belediyespor - Bor Ömürpen Şekerspor –

24 Şubat 2013  Pazar  -  Bolu

 

Bor Ömürpen Şekerspor – Anadolu Üniversitesi

03 Mart  2013 Pazar Bor 100.Yıl Spor Salonu

 

Trabzon İdmanocağı – Bor Ömürpen Şekerspor

10 Mart 2013  Pazar Trabzon

 

Bor Ömürpen Şekerspor – Gazi Üniversitesi

17 Mart 2013 Pazar Bor 100.Yıl Spor Salonu

 

Bor Ömürpen Şekerspor - Pursaklar Belediyespor

24 Mart 2013 Pazar  Bor 100.Yıl Spor Salonu

 

 

Editör: TE Bilişim