2016-2017 Okul Sporları Küçük kızlar kategorisi Basketbol müsabakaları 20 Ocak tarihinde 5 Şubat Spor salonunda yapılan final müsabakaları ile sonuçlandı.

Düzenlenen müsabakalara 6 okul takımı katılarak, 10 müsabaka yapılmış olup, 72 sporcu ve 6 antrenör sahada yer almıştır. Müsabakalarda 4 kupa ve 48 madalya ödül töreninde sporculara takdim edilmiştir. 5 gün süren müsabakalar sonucunda Kanuni Sultan Süleyman Orta Okulu 1.liği, Odtü Koleji 2.liği, Atatürk Orta Okulu 3.lüğü, Akkol Koleji İse 4.lüğü paylaşmıştır.

Basketbol Küçük Erkekler kategorisinde ise 5 Şubat Spor Salonunda yapılan müsabakalarda 5 okul takımı katılımda bulunmuş olup, 10 maç yapılarak, yarışmalar tamamlanmıştır. 5 Gün süren müsabakalarda 60 sporcu ve 5 antrenör görev almıştır. Müsabakalar sonucunda yapılan ödül töreninde 48 madalya ve 4 kupa takdim edilmiştir. Yarışmalar sonucunda ortaya çıkan derece sıralamasına göre 1. Mevlana Ortaokulu, 2. Odtü Koleji, 3. Atatürk Ortaokulu ve 4 ise Akkol Koleji olmuştur. 1. Olan Mevlana Ortaokulu sporcularına ödüllerini Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven takdimde bulunmuştur.



 
 
 
Editör: TE Bilişim