2016-2017 okul sporları Atletizm kros yarışmaları Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Atletizm pistinde Atletizm İl Temsilcisi ve aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Dç. Dr. Sayın Sedef Kurt yönetiminde gerçekleştirildi. Yapılan yarışmalarda kızlar ve erkeklerde Yıldız Kız-Erkek, Gençler Kız-Erkek A ve Gençler Kız-Erkek B kategorilerinde tertiplenenmiştir.

Yarışmalarda toplamda 154 sporcu öğrenci katılımda bulunmuştur. 27 okul takımı ve 27 antrenör müsabakalarda bulunmuştur.  Yarışmalara neticesinde 21 kupa ve 80 madalya sporculara takdim edilmiş olup, yarışmalar 11 hakem tarafından yönetilmiştir.

Madalya ve ödül töreninde Atletizm İl Temsilcisi ve aynı zamanda Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Dç. Dr. Sayın Sedef Kurt, Öğretim görevlisi Ali Tunç ve yarışmaya katılan Beden Eğitimi öğretmenleri hazır bulunarak madalya ve kupaları sahiplerine takdim ettiler. Yarışmalar Sonucunda İl Temsilcisi Yrd. Dç. Dr. Sayın Sedef Kurt Atletizm branşının gelişimi için Niğde’de her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ve ilimiz sporcularının yurt içi ve yurt dışı müsabakalarda başarılı olmaları için her türlü akademik desteği vereceklerini ifade ederek, İlimizdeki bütün Atletizm camiasına başarı temennisinde bulundular.


 
Editör: TE Bilişim