Niğde Off-Road Kulübü (NİĞDOF) üyeleri, doğal güzellikleri keşfediyor.
 
Niğde Off-Road Kulübü (NİĞDOF) üyeleri Adana-Pozantı Belemedik yaylasını gezdiler.

Niğde Off-Road Kulübü Başkanı Ümit Kaya, Niğde'nin coğrafi yapısının off-road sporu için oldukça uygun ve çeşitli zemine sahip olduğunun altını çizerek, “Dört mevsim boyunca günübirlik ya da kamplı şekilde gezi düzenliyoruz. Bu sayede görmediğimiz yerleri keşfediyoruz” dedi.

Gezilere ailelerini de dahil ettiklerini söyleyen Başkan Kaya, “Kulübümüzde 40 üyemiz ile 17 aracımız mevcut. Bu hafta üyelerimizle Mersin'in Tarsus ilçesi sınırları içerisindeki tarihi Gülek Kalesi'ni ziyaret ettik. Oradan Adana-Pozantı Belemedik yaylasına kadar olan güzergahta muhteşem manzara eşliğinde, dağ yollarından ve vadilerden geçtik. Çamura saplandık, sulardan geçtik. Yaklaşık 250 kilometre yol kat ettik. Çok keyifli ve bol adrenalinli sorunsuz bir gezi oldu” diye konuştu.

Kaya, “İlimizi off-road yarışmalarında yerelde ve uluslararasında en iyi şekilde tanıtmak istiyoruz. Ayrıca kurtarma çalışmalarında arazi araçlarına ihtiyaç olduğunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kış aylarında yabani hayvanları yemleme faaliyetinde bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim