Nihat Özkaymak İzmir 9 Eylül Yol Koşusu’nda kendi yaş grubunda birinci oldu.

 

İzmir'in Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9 Eylül Yol Koşusu  Türkiye genelinden 230 sporcunun katılımı ile Pazar günü koşuldu.

 

 Yarışmada ilimizi  temsil eden  Nihat  Özkaymak 10 km. lik koşuyu 34.07. dk. Koşarak  40-44 yaş grubunda birinci oldu. 10 kilometrelik Yarışma İnciraltı Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Enstitüsü'nün önünden başladı, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Yarışmalar; Gençler, Büyükler, Veteranlar kategorilerinde bay ve bayanlarda olmak üzere 11 kategoride koşuldu. Yarışmaya katılan tüm sporculara anı madalyası ve günün anlam ve önemine uygun hazırlanmış TShirt verildi..

 

Niğde Belediyesinin sponsorluğunda yarışmalara katılan Nihat Özkaymak bundan sonraki hedefinin Uluslar arası Avrasya maratonu olduğunu, Yarışmalara antrenörü Ali Tunç nezaretinde hazırlandığını ve başarılı olacağına inandığını söyledi. Ayrıca Yarışmalara sponsor olan Niğde belediye başkanı Faruk Akdoğan’a, Gençlik Hizmetler ve Spor  il Müdürü Harun Turhan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 MASTER ERKEK 40-44 YAŞ

Sıra No

 

Doğum T.

    Adı Soyadı

 

Derecesi

1

 

1971

NİHATÖZKAYMAK

 

34:07

2

 

1970

MANSURİ YÜKSEL

 

34:26

3

 

1969

FETHİ KAYA

 

37:12

 

 



 

Editör: TE Bilişim