3. Lige yükselme mücadelesi veren Niğde Belediyespor Pazar günü oynanan maçta Bitlis ekibi Tatvan Gençlerbirliğini mağlup ederek önemli bir adım atmıştı.


Haber: Muharrem Temel

Pazar günü Şanlıurfa GAP Arena'da oynanan  Play-off ilk tur maçında temsilcimiz Niğde Belediyespor Mustafa Taşkın'ın ayağından bulduğu frikik golüyle Bitlis temsilcisi Tatvan Gençlerbirliğini 1-0 mağlup etmiş ve 3. lig yolunda önemli bir adım atmıştı. 3. Lige çıkma yolunda hayati önem taşıyan ikinci maçta ise kırmızı-lacivertli takımın rakibi Ceyhanspor oldu.

İŞTE MAÇIN TARİHİ

Niğde Belediyespor'un Ceyhanspor ile karşılaşacağı ve yenilenin 3. lig'e veda edeceği bu önemli karşılaşmanın da tarihi ve saati belli oldu. Bu zorlu karşılaşma 4 Mayıs 2014 Pazar günü saat 15.00'da başlayacak. Maçın oynanacağı stadyum ise Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı.

CEYHAN'A KARŞI 1 GALİBİYET 1 MAĞLUBİYET

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden her iki takımda birbirlerine karşı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet almış durumda. Sezonun ilk yarısında Ceyhan'da oynanan karşılaşma da yeşil-beyazlı ekip 44. dakika da Murat Çaydemir'in ayağından bulduğu golle maçı 1-0 galip tamamlamış ve üç puanı hanesine yazdıran taraf olmuştu. Ligin ikinci yarısında Niğde 5 Şubat Stadyumunda oynanan karşılaşma da ise bu sefer Niğde Belediyespor yüzü gülen taraf oldu. Herkes maçın beraberlikle biteceğini sanırken Niğde Belediyespor, sevilen isimlerinden Hakan Albayrak'la 81. dakika da bulduğu golle maçı galibiyetle bitirerek üç puanı almış ve taraftarını mutlu etmişti.

 




Editör: TE Bilişim