Niğde Belediyesi tarafından İlhanlı Mahallesi İtfaiye binası yanında yer tahsisi yapılan Gençlik Merkezi için inşaat çalışmaları başlatıldı.

 
İlhanlı Mahallesi Belediye itfaiye binası yanında bulunan belediye arsası Niğde Belediyesi Meclisinden alınan karar doğrultusunda Niğde Gençlik ve Spor Müdürlüğüne tahsisinin gerçekleştirilmesinin ardından Gençlik Merkezi yapım çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde'ye modern bir Gençlik Merkezi kazandırılacağını belirtti.


 
Gençlik Merkezi çalışmalarını inceleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Gençlik Merkezi kazandırılmasıyla ilgili hem Milletvekillerimiz hem de biz gayret gösterdik.Gençlik Spor Müdürlüğümüz bir gayret gösterdi, Gençlik Spor Bakanlığımız Niğde'ye spor merkezi yapılmasını programa aldı. Niğde Belediyesi olarak gençlik Merkezinin Niğde'mize kazandırılması için ücretsiz olarak arsa tahsisini Gençlik Spor Müdürlüğüne ve dolayısı ile Gençlik ve Spor Bakanlığına gerçekleştirdik. İlhanlı Mahallemize bir Gençlik Merkezi yapımına başladık. Gençlik Merkezimizde kondisyon salonundan, tenis kortuna, voleybol sahasından basketbol sahasına kadar kapalı soyunma odalarının da bulunduğu bir gençlik merkezi olacak. Yine yanı başındaki boş arsamıza da bir antrenman sahası yapımını Niğde Belediyesi olarak gerçekleştireceğiz. Bu hizmetimizin de başta İlhanlı Mahallemiz olmak üzere Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Projenin gerçekleşmesine emek veren Gençlik Spor Bakanlığımıza, Milletvekillerimize, Niğde Valimize, Gençlik Spor Müdürümüze, ve Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.



Editör: TE Bilişim