Niğde gençliğini iyi tanıdıklarını belirten Turhan, çalışmaları ile gençlerin gizil güçlerini ortaya çıkarmak, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak istediklerini ifade ederken, “Ata sporumuz olan bir güreşi de geliştirebilmek için bir Güreş Eğitim Merkezi’ni de hayata geçirmek istiyoruz” dedi.


Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın, İzmir İl Müdürlüğü’ne görevlendirilmesinin ardından Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Harun Turhan, Niğde’nin bir gençlik merkezine ve spor kompleksine ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Bakanlığın 60 İli kapsayan Gençlik Merkezi Projesi’ne Niğde’nin de dahil edildiğini ve bakanlık tarafından gerekli ödeneğin yapıldığını dile getiren Turhan, “Gençlik Merkezi için yer tespit çalışmalarını gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Spor kompleksinin Niğde için acil olduğunu dile getiren Turhan, “Üniversiteden de gelmiş olmam hasebiyle özellikle Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndaki Öğretim Üyesi arkadaşlarla bir konsensüs sağlayarak, ata sporumuz olan güreşi geliştirmek adına bir güreş eğitim merkezini de hayata geçirmek istiyoruz. Bütün bunlar Niğde’miz için bir ihtiyaçtır. Dolayısıyla Güreş Eğitim Merkezini de açabilirsek gençlerin kişisel ve sosyal gelişimine bir fayda sağlamış oluruz” dedi. 


Vazifelerinin gençlere hizmet vermek olduğunu diye getiren Turhan, “Gençlerin gizil güçlerini ortaya çıkarmak, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak istiyoruz. Biz Niğde’yi ve Niğde gençliğini tanıyoruz. 25 yıllık akademik geçmişimiz boyunca edindiğimiz tecrübelerimizi gençlerimize aktarmak istiyoruz. Hizmet etmek için geldik, hizmet için varız” diye konuştu. 





Editör: TE Bilişim